Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sfaturi pentru spălarea prosoapelor

Înainte de a folosi prosoapele și de a le spăla pentru prima oară, lăsați-le la înmuiat în apă rece timp de 24 de ore. Acest lucru va ajuta la deschiderea fibrelor de bumbac ceea ce înseamnă că prosopul va avea o mai bună capacitate de absorbție, și va ajuta și la înlăturarea excesului de vopsea ce ar putea exista. Dacă vreți, puteți adăuga și puțin oțet în apă, deoarece acesta fixează vopseaua mai bine și ajută prosoapele să-și mențină culoarea pentru mai mult timp.

Nu folosiți balsam de rufe la spălarea prosoapelor

Nu folosiți balsam de rufe atunci când spălați prosoapele. Balsamul lasă o peliculă care afectează capacitatea de absorbție și uscare a prosoapelor.

Spălați prosoapele la o temperatură de 60°C

Prosoapele trebuie spălate separat la început și numai cu același tip de culori. Spălați prosoapele numai la o temperatură de 60°C. La această temperatură, bacteriile și virușii sunt distruși, ceea ce asigură o igienă mai bună. Rețineți că prosoapele de velur trebuie spălate la 40°C pentru a le păstra mai bine culoarea și textura moale.

Uscarea în mașină face prosoapele mai catifelate

Vă recomandăm să uscați prosoapele în mașină după ce le-ați spălat. Astfel veți obține prosoape foarte moi și catifelate.

 

[][]