Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

UNICEF și JYSK - Doneaza pentru sanatate

 

DONEAZĂ PENTRU SĂNĂTATE

ȘI AJUTĂ-I PE COPII SĂ AIBĂ ACCES LA SERVICIILE MEDICALE Daria are 4 ani, e veselă, energică și optimistă. După ce mama ei a murit la scurt timp după naștere, Daria a rămas în grija mătușii ei. Daria suferea de o afecțiune care o împiedica să îndoaie piciorul stâng și, ca urmare, nu îl putea folosi atunci când mergea.

Daria - campanie UNICEF 

Cu ajutorul asistenților sociali UNICEF, care i-au îndrumat pe mătușa și unchiul ei și le-au fost alături pentru a găsi cea mai bună soluție pentru fetiță, Daria a fost operată la picior, iar acum merge aproape normal, sare prin curtea casei și se joacă cu cei doi cățeluși ai ei.  

Află povestea Dariei în reportaj: 


 

 

AJUT-O ȘI TU PE DARIA ȘI PE ALȚI COPII CA EA. AFLĂ CUM AICI.


 Am cunoscut-o pe Daria în luna noiembrie, când JYSK a vizitat comuna Stănișești alături de UNICEF. Tot atunci am cunoscuț alți copii și familii care, cu sprijinul asistenților comunitari UNICEF, au reușit să își îmbunătățească viața, au învățat cum pot avea acces la servicii medicale și sociale și acum duc o viață mai bună.  


Echipa de lucrători comunitari din cadrul proiectului UNICEF „Servicii comunitare pentru copii”, formată dintr-un asistent social și un asistent medical comunitar, a reușit să aducă schimbări reale și vizibile în comunitatățile în care activează. Profesioniştii prezenți la nivel comunitar vizitează familiile vulnerabile, le cunosc problemele și asigură furnizarea unui pachet minim de servicii pentru toți copiii din comunitate.  

Daria - campanie UNICEF

Donează acum și ajut-o pe Daria și pe alți copii ca ea să fie susținuți de profesioniști locali și să aibă acces la serviciile și tratamentele de care au nevoie. Îți mulțumim!

Fotografii: © UNICEF România/Christian Kostyak