Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

5 decorațiuni de toamnă pentru casa ta

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele

Cuvinte cheie: decoratiuni de toamna, accesorii de toamna, culori decorare, cum sa decorezi casa toamna, design interior toamna

După luni bune în care ne-am concentrat pe activitățile în aer liber, a venit timpul să ne mutăm atenția către confortul, intimitatea și căldură oferită de interiorul casei. Chiar dacă temperaturile sunt încă ridicate, lucru care ne permite să ne bucurăm de nopți calde în aer liber sau de o ultimă sesiune de plajă, în curând toamna se va face simțită peste tot. Cu ploi, cu vreme rece, dar și cu lucruri bune: culori vii peste tot, fructe și legume de toamnă și, pentru cele mai pricepute dintre noi, pregătiri pentru iarnă (mai exact, pentru mesele de iarnă) cu dulcețuri, compoturi, murături, suc de roșii și alte bunătăți.

O dată cu schimbarea sezonului ar trebui să aduci și noi accesorii în casă, să alegi o schemă de culori și să te apuci de treabă. Cu un buget mic, vei a da naștere unui spațiu cald și intim, în care să te simți la adăpost față de intemperiile toamnei într-un decor nou și potrivit vremii de afară. Așadar, e momentul să înlocuiești decorațiunile de inspirație maritimă, recipientele pentru limonadă și sucuri reci cu accesorii în culori calde, cu printuri de sezon și texturi moi și confortabile.

(Click pe "+" pentru a afla mai multe detalii)

Iată câteva propuneri pentru a-ți pregăti casa de toamnă.

1. Perne și pături călduroase

Când temperaturile scad, și confortul termic din casă scade. Poate nu atât de mult încât să pornești încălzirea sau centrala termică, dar îndeajuns pentru a te cuibări sub o pătură pufoasă și călduroasă când citești o carte pe canapea sau când dormi după-amiază.

Alege pături moi și pufoase și perne în nuanțe tomnatice și naturale sau cu printuri în ton cu sezonul, precum perna SKOVSTJERNE imprimată cu fotografia unui cerb, pătura sau pernele MYGGBLOM sau pătura LOTUS din imitație de blană, pătura MARGERITT tricotată sau perna SALVIA imprimată cu lup. Pentru un surplus de confort poți suprapune mai multe pături, lucru care îți va crește senzația de intimitate.  

Perne si paturi pentru toamna

 

2Draperii și cuverturi inspirate de natură

Chiar dacă în noul sezon nu vei mai petrece atât de mult timp în natură, în aer liber, poți aduce natura în casa ta cu printuri și culori inspirate din mediul care ne înconjoară. Pernele și draperia BARKEN imprimate cu crenguțe, draperia RUNN, cuvertura KLATRELILJE, perna AMARYLLIS sau pernele LUPIN o să aducă plăcerile toamnei și toate frumusețile sale în casa ta.  

 (Click pe "+" pentru a afla mai multe detalii)

 (Click pe "+" pentru a afla mai multe detalii)

3. Decorațiuni și lumânări pentru o atmosferă de toamnă  

Privește o pădure sau un parc toamna și nu îți vei mai putea lua ochii de pe mixul de culori: verde, galben, portocaliu, roșu puternic, cărămiziu, grena, maro, toate se întrepătrund ca într-un tablou de Monet. Aceleași culori vor aduce în casa ta frumusețea toamnei. Folosește lumânările GUDMAN pentru seri romantice și călduroase, amestecul de plante aromate SIMEN sau vaza cu floare ERLAND pentru zile răcoroase și colorate.

Decoratiuni sufragerie si lumanari

 

 4. Lenjerii de pat pentru nopți răcoroase

Una dintre marile plăceri ale toamnei o reprezintă somnul în nopțile răcoroase. În sfârșit, după mult timp în care temperaturile extreme ți-au întrerupt somnul, poți dormi liniștit, fără să te întorci de pe o parte pe alta în timp ce încerci să te răcorești cu ventilatorul sau cu aerul condiționat.

Pe lângă salteaua și perna care au un efect direct asupra poziției tale în timpul somnului și, implicit, asupra sănătății tale, lenjeria de pat pe care o folosești îți asigură un confort mai mic sau mai mare, în funcție de material, și îți bucură privirea, fiind unul dintre elementele vizuale extrem de importante din dormitor.

Realizate  100% din bumbac satinat, lenjeriile de pat EBBA și BERTA din gama Kronborg au un print potrivit sezonului – cu frunze sau flori în culori tomnatice, și sunt realizate dintr-un material superior, plăcut la atingere.

Lenjerii de pat bumbac satinat

 

5.    Textile de bucătărie cu legume și fructe

Tradițional, toamna e perioada în care se strânge recolta de peste ani și în care punem la păstrare lucruri pentru la iarnă. Dacă ești o gospodină care își petrece toamna făcând gemuri, dulcețuri, sucuri și borcane de murături, înseamnă că îți petreci mult timp în bucătărie și vrei să o decorezi astfel încât să te simți cât mai bine. Iar dacă ești genul care nu trece prin bucătărie decât pentru a face un sandviș, nu-i nimic. Accesoriile textile de bucătărie imprimate cu legume și fructe îți vor trezi amintiri plăcute din perioada în care mama sau bunica făceau provizii pentru la iarnă.    

Setul de bucătărie Price Star cu struguri, setul de bucătărie MAGURIT imprimat cu crenguțe și frunze de măslin, fața de masă BALLBLOM cu fructe și șervetul de masă HVIDBLOMME imprimat cu model cu fructe îți vor face bucătăria mai primitoare și mai veselă. 

Accesorii bucatarie