Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru TOATE comenzile online! Valabil inclusiv pentru produsele DEJA REDUSE

AFLĂ MAI MULT
 Noul concept de mic mobilier de la JYSK

Mobilier mic, colorat și modern care îți va face casa mai atrăgătoare

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație

Cuvinte cheie: mic mobilier, decoratiuni casa

Vrei să adaugi o pată de culoare casei tale? Sau îți dorești o piesă de mobilier într-o formă neobișnuită care poate fi combinată cu o culoare trăznită? Fie că te gândești la redecorarea zonei de dining, a dormitorului, holului sau a livingului, suntem siguri că vei găsi o piesă care ți se potrivește din noua noastră colecție de mobilier mic și modern. În acest sezon îți prezentăm 11 piese de mobilier mic care vor aduce culori și forme noi în casa ta. 

 

Design interior cu piese de mobilier versatile

„Noile noastre piese de mic mobilier ies în evidență în felul lor", spune Susanne Bank, de la departamentul achiziții.

Colecția oferă, printre altele, trei rafturi decorative diferite (GIMMICK, OVAL și FRAME IT), taburete colorate (WAVE), mese de colț (CUT OUT) și o bancă (TURN), precum și un scaun elegant (SPIDER), un raft roșu rustic (UP SIDE DOWN), o etajeră practică pe roți (MOVE IT), o oglindă funcțională (FACE ME) și o etajeră rustică cu 3 rafturi (DIY). Numitorul comun al acestor piese de mic mobilier foarte diferite este faptul că toate sunt versatile și pot fi utilizate în moduri diferite. 

„Cu noile noastre piese de mic mobilier, ne dorim să ajungem pe primul loc prin modele distincte și culori atrăgătoare. Acestea nu vor alcătui o colecție coerentă, ci vor fi piese de mic mobilier individuale pe care clienții noștri le pot folosi pentru a aduce puțină culoare în casa lor. Formele și nuanțele trebuie să facă senzație”, spune Susanne Bank, care reprezintă departamentul achiziții pentru noile piese de mic mobilier.

Piese de mobilier multifuncționale

Fiind produse complet noi la JYSK, piesele de mic mobilier au denumiri în limba engleză care spun într-un fel sau altul ceva despre designul sau funcționalitatea produsului. Produsele sunt diferite, însă toate sunt foarte versatile și pot fi folosite în mai multe moduri. De exemplu, etajera pe roți MOVE IT este perfectă pentru a depozita tigăile și recipientele cu condimente în bucătărie - sau gelurile de duș, loțiunile și uscătorul de păr în baie. Etajera rustică cu 3 rafturi DIY este potrivită pentru garajul sau camera în care îți depozitezi uneltele și recipientele cu vopsea - sau pentru camera copiilor unde vei putea depozita jucăriile și cărțile acestora. 

Fiecare piesă de mobilier mic din cadrul colecției poate fi folosită în mai multe moduri - trebuie doar să lași frâu liber imaginației. 

Cele 11 piese noi de mobilier, disponibile pentru vânzare din data de 16 iulie, vor fi o completare modernă a gamei JYSK. Care dintre ele este preferata ta? Spune-ne în comentarii.