Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Noua colecție Nordic Mood cu perne deco, vază MAGNUS, pătură, ghiveci, lumânări și ornament

Noua colecție Nordic Mood din vara 2020 aduce culorile puternice în casa ta

Noua colecție de accesorii și decorațiuni Nordic Mood de la JYSK include culori puternice, alături de elemente atrăgătoare și creative pentru casă și este disponibilă online și în magazine începând cu luna mai. 

Culori precum piersică și verde mentă sunt predominante în noua colecție Nordic Mood din vara 2020, inspirată din trendul „INSTA EMOTIONS”, în care se pune accent pe decorul fresh și elemente creative care să atragă atenția.

„Noua noastră colecție Nordic Mood aduce mai multă luminozitate în locuințele clienților noștri. Obiecte decorative și elegante, materiale textile, culori atrăgătoare și alte idei de decorare împrospătează vizual diferite colțuri ale casei”, spune Tina Nymann, Category Buyer la JYSK.

În colecția Nordic Mood pentru vară, vei găsi decorațiuni ce pot fi folosite atât pentru spațiul interior, cât și pentru decorarea balconului, terasei sau a grădinii. 

De exemplu, noua lampă cu baterii VILLY, cu LED, are un aspect elegant și plăcut, și te va ajuta atunci când ai nevoie de o atmosferă caldă - atât în interior, cât și în exterior: în grădină sau pe balcon.

To LED batteri lamper på et sidebord


Un alt element decorativ cu care poți să revitalizezi interiorul casei este ornamentul TRULS, în formă de piramidă, realizat din sticlă holografică, care creează efecte unice în funcție de lumina în care este așezat. Vei crea un decor cu nuanțe de curcubeu daca vei folosi ornamentul TRULS în combinație cu lumânările PALLE care aruncă o lumină vibrantă prin suporturile din sticla în tonuri multicolore de roșu, portocaliu, roz și verde.

Two battery lamps on an end table

 

Poți introduce mai multă lumină și culori puternice chiar și în cel mai întunecat colț al casei. Pentru cei care preferă obiectele textile în culori optimiste, un colț confortabil poate fi creat cu pătura matlasată de vară MAIGULL și perna decorativă plină de viață TUSENFRYD.

Armchair with throw and cushion in bright colours

 

Completează decorul casei cu vaza sculpturală MAGNUS din sticlă, cu un look metalic și forme organice.

Two mini fans and metal vase beside an artificial plant

 

Toate piesele colecției sunt disponibile începând din luna mai în magazinele JYSK și în magazinul online.

Articolele din noua colecție Nordic Mood vară 2020 vor fi afișate într-o zonă specială în magazinele noastre pentru a-i face pe clienți să se bucure de mai multă inspirație. Acest lucru accentuează modul în care articolele interacționează și se completează reciproc. 

 

Despre colecția Nordic Mood

Nordic Mood este o colecție recurentă lansată de JYSK de patru ori pe an, care include decorațiuni ce urmează trendurile momentului. Scopul colecției este de a pune accent pe noutățile sezonului și de a-i inspira pe clienții aflați în căutare de idei pentru decorarea locuinței. 

Colecția Nordic Mood este disponibilă pentru o perioadă limitată de timp.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră