Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ziua Mondială a Somnului | Reducere de până la 60%

Biblioteci cu rafturi de stejar și birou de stejar într-o cameră luminoasă

TRAPPEDAL - gama cu linii drepte și moderne

TRAPPEDAL este una dintre cele mai populare colecții de mobilier pentru birou și sufragerie de la JYSK. Dacă preferi mobilierul fără prea multe elemente decorative, cu linii drepte, care promovează contrastul dintre stilul industrial și cel natural creat de materiale dure precum metalul în combinație cu tonuri mai calde de lemn natur, această colecție este potrivită pentru tine. Piesele de mobilier sunt frumoase. ușoare, moderne și simple. În plus, clienții noștri le apreciază și le acordă un rating foarte bun pe site-ul nostru. *

În prezent, din colecția TRAPPEDAL fac parte un birou și două etajere cu 5 sau 7 rafturi, însă în acest articol vom dezvălui mai multe piese de mobilier care vor intra în curand în această colecție. 

Etajera TRAPPEDAL cu 5 rafturi

Office with desk, chair and shelving unit

 

Această etajeră măsoară 109 cm în înălțime, iar rafturile sunt realizate din MDF, cu un cadru negru din metal vopsit electrostatic. Etajera TRAPPEDAL cu 5 rafturi este ideală pentru o cameră pe care dorești să o păstrezi lejeră și modernă, mobilată minimalist. Are o lățime de 70 cm și este perfectă pentru afișarea obiectelor decorative, dar și pentru depozitarea cărților sau a cutiilor cu alte obiecte mai mici. Clienții noștri îi acordă un rating mediu de 4,5 stele pe JYSK.ro, iar pe JYSK.fi unul dintre ei îi acordă următorul comentariu:

”Design danez de calitate, la cele mai înalte standarde” (împreună cu un rating de 5 stele).

Etajera TRAPPEDAL cu 7 rafturi

Shelving units with different storage solutions such as baskets and buckets

 

Această etajeră este destul de înaltă și măsoară 178 cm în înălțime. Este foarte asemănătoare cu o bibliotecă tradițională, perfectă pentru depozitare sau pentru cărți, are loc suficient pentru o lampă, o vază și alte obiecte decorative. Această unitate de depozitare cu rafturi a primit în medie 4,7 stele pe JYSK.ro. Pe JYSK.bg, un client a lăsat următorul comentariu:

„Frumos, modern, ușor de asamblat” - și îi acordă un rating de 5 stele. 

Biroul TRAPPEDAL

Desk with storage solutions under the table top

 

Biroul TRAPPEDAL este destul de mic și se potrivește în spații înguste în care alte birouri nu ar încăpea. Oferă suficient spațiu pentru un laptop, o veioză și o carte sau câteva documente și un obiect decorativ. Poți pune sertarul atât în compartimentul din stânga, cât și în cel din dreapta, așa cum îți dorești. Pe JYSK.nl, unul dintre clienții noștri îi lasă un rating de 5 stele și următorul comentariu:

"Este un birou foarte frumos pentru laptopul meu și arată minunat în sufrageria mea..."

Mai multe piese de mobilier TRAPPEDAL vor fi disponibile în curând

La finalul lunii iulie 2020, colecția noastră TRAPPEDAL se extinde și va include mai multe piese de mobilier decât cele pentru birou. Suntem mândri să vă prezentăm un dulap, o comodă TV, o bibliotecă, o măsuță de cafea, o noptieră și două etajere cu 4 sau 6 sertare, iar astfel vei putea să amenajezi fiecare cameră din casă cu piese de mobilier din colecția TRAPPEDAL.

Descoperă și colecțiile noastre de mobilier DOKKEDAL cu vibrație industrială, VIRUM din metal negru, VANDSTED din bambus și mobilierul elegant și alb NORDBY.

* Recenziile provin din țările care fac parte din JYSK NORDIC: Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Olanda, Slovenia, Regatul Unit, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Ucraina, România, Bulgaria, Grecia, Belgia și Irlanda.

Ai acasă unul sau mai multe produse din colecția TRAPPEDAL? Spune-ne părerea ta în comentarii.