Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Vară 2019: trenduri pentru decorarea casei și grădinii

Vară 2019: 2 trenduri pentru decorarea grădinii

Dată:

Categorie: Toate articolele, Grădină, Trenduri

Cuvinte cheie: decoratiuni balcon, amenajare gradina, decorare terasa

Un nou sezon aduce culori, imprimeuri și forme sau combinații între acestea care sunt fie complet noi, fie reinterpretări ale unor tendințe mai vechi pe care le-am admirat în anii precedenți. Pe toate le putem integra în decorul casei în diferite variante, și în funcție de personalitatea noastră. 

Pentru această vară îți prezentăm două trenduri pentru designul casei sau al grădinii: SUNBAKED și NORDIC LIGHT și te invităm să le descoperi universul inspirațional.

SUNBAKED

Probabil că ai făcut deja cunoștință cu acest trend pe care l-am introdus la începutul sezonului de primăvară. SUNBAKED este caracterizat de frumusețea locurilor aride care inspiră căldură. Paleta de culori variază de la tonuri mai aprinse de corai până la cele mai stinse de bej, maro, piersică sau roz prăfuit. Toate culorile emană căldura verii care te îmbie la relaxare și distracție, alături de prezența unui soare strălucitor. Poți regăsi tendința SUNBAKED într-o gamă largă de produse - de exemplu, scaunele colorate pentru grădină SANDVED. Astfel, vrem să te ajutăm să te simți bine și să te bucuri de viață oriunde te-ai afla. 

 

Idee: Scaunul NITTEDAL te va ajuta să te relaxezi și să petreci timp doar cu tine. 

Materialele naturale care fac parte din tendința SUNBAKED se combină excelent cu detalii mai delicate din materiale textile precum: broderia, franjurile, sau chiar și cu ceramica. 

Setul din bambus pentru grădină BAMLE este cel mai bun exemplu pentru o zonă de relaxare. Setul este realizat din materiale naturale care te vor ajuta să te reconectezi cu natura. 

Displaying 0 - 0 of 0

NORDIC LIGHT

Cea de-a doua tendință a verii este NORDIC LIGHT. Dacă te-ai întrebat vreodată ce înseamnă fericira scandinavă, această tendință îți va răspunde la întrebare. Liniștea naturii și calmul Mării Nordului îi ajută pe scandinavi să își găsească pacea. 

 

NORDIC LIGHT combină tonurile de albastru ale cerului și oceanului și nuanțe de verde-smarald cu forme masculine și materiale din zona stilului industrial precum metalul și sticla. Culorile sunt vizibile în textile, decorațiuni și piese de mobilier și aduc calmul în casa ta, la fel cum o fac și în casele scandinavilor. Contrastul dintre culori și forme este fascinant și amintește de jocul culorilor aurorei boreale. 

Displaying 0 - 0 of 0

Vezi mai multe idei pentru decorarea grădinii vara asta.

Care este tendința ta preferată? SUNBAKED sau NORDIC LIGHT? Spune-ne în comentarii.