Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este golCalitatea și siguranța produselor JYSK
Pentru noi, cei de la JYSK, este extrem de important ca produsele să fie pe măsura standardelor noastre, de aceea, ne alegem furnizorii cu atenție. Agenții noștri de achiziționare vizitează fabricile personal și cu regularitate pentru a inspecta calitatea produselor noastre. După ce produsele ajung în depozitele noastre, Departamentul de control al calității JYSK le verifică încă o dată înainte de a fi trimise în magazine.
În plus, în colaborare cu parteneri externi pentru testări, efectuăm teste de durabilitate și siguranță. De exemplu, testăm stabilitatea și existența substanțelor periculoase.
În videoclipul de mai sus, puteți urmări modul în care ia naștere calitatea JYSK.
 
Recenziile produselor JYSK
JYSK a primit peste 200.000 de recenzii de produse din partea clienților, care au acordat mărcii noastre un scor de 4,3 din 5 stele. Acesta este dovada faptului că eforturile noastre sunt dedicate obținerii calității și este un rezultat de care suntem foarte mândri.
Dorim să le oferim clienților posibilitatea de a consulta părerile altor clienți înainte de a cumpăra un produs, de aceea, ne face plăcere să primim feedback de la clienții noștri. Recenziile online oferă această oportunitate.
 
Cum calculăm scorul
Scorul reprezintă media a peste 200.000 de recenzii ale produselor efectuate de clienți pe site-urile noastre. Recenziile produselor sunt colectate de la clienții din țările care fac parte din JYSK Nordic.
 
De ce utilizăm propriul nostru sistem
Există numeroase moduri de a obține recenzii online pentru produse, însă acestea variază mult de la o țară la alta. JYSK este o companie internațională, cu o gamă internațională. Trebuie să comparăm experiențele clienților din diverse țări în legătură cu produsele noastre. De aceea, am creat un sistem propriu în cadrul căruia clienții ne pot evalua produsele.