Lenjerii de pat copii cu imprimeuri haioase

Alege o lenjerie de pat pentru copii cu imprimeu vesel! Vezi gama noastră de lenjerii de pat pentru copii și bebeluși și creează-le un dormitor de poveste. Indiferent dacă modelele preferate de copilul tău sunt inspirate din desene animate, includ jucători de fotbal sau vedete, la JYSK vei găsi întotdeauna lenjeria de pat potrivită.

Lenjeriile de pat în culori vii pentru copii însufleţesc camera

Când copiii şi adolescenţii ajung la o anumită vârstă, devin conştienţi de aspectul camerei lor şi, în această privinţă, lenjeriile de pat joacă un rol esenţial.

JYSK oferă lenjerii de pat pentru copii cu diverse modele şi motive, dintre care veţi găsi cu siguranţă un set care să corespundă gustului şi interesului copilului dvs. Băieţii preferă adesea nuanţele de albastru, negru şi verde, precum şi modelele cu maşini, piraţi şi cluburi de fotbal, în timp ce fetele preferă nuanţele de roz şi mov şi modelele cu animale, inimioare şi prinţese. În unele cazuri, este valabilă varianta inversă.

Când achiziţionaţi lenjeria de pat pentru copilul dvs., vă recomandăm să luaţi în calcul şi un set de cearşafuri frumos colorate. Cu un plus de culoare, patul copilului dvs. va fi departe de a părea plictisitor.

La JYSK toate lenjeriile de pat poartă eticheta Oeko-Tex de certificare a sănătăţii şi protecţiei mediului şi toate modelele pot fi spălate la maşină.