Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Deschidere Frigocom

CÂȘTIGĂTOR

Câștigătoarea concursului organizat cu ocazia Marii Deschderi JYSK Frigocom este Sabrina Opiteanu, care a ales ca produs preferat setul de dining EJBY. Felicitări, ați câștigat un card cadou JYSK de 1500 de lei. Veți fi contactată pe mail pentru detalii. 

Puteți vedea detaliile tragerii la sorți aici: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/8700-marea-deschidere-jysk-frigocom. Identificatorul unic de concurs este adresa de mail cu care v-ati inregistrat in concurs. 


JYSK ROMÂNIA ANUNȚĂ DESCHIDEREA MAGAZINULUI JYSK BUCUREȘTI FRIGOCOM 

Te așteptăm joi, 6 decembrie, ora 8:00, în noul magazin JYSK București Frigocom din Bulevardul Timișoara nr. 56, să sărbătorim deschiderea noului magazin JYSK București Frigocom și să bem o cafea împreună. În plus, te invităm să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia deschiderii JYSK București Frigocom. 

Te așteptăm cu:

   Un mic dejun delicios. Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 - 10.00.

  150 de spiriduși de Crăciun GRATIS. Oferim 150 de spiriduși de Crăciun primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

  Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 06 - 12 decembrie 2018.

  Până la 10 rate fără dobândă! Prin CardAvantaj și Star Card, numai cu ocazia deschiderii JYSK București Frigocom!

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK București Frigocom din bulevardul Timișoara, nr. 56.

VEZI MAI MULTE DETALII DESPRE DESCHIDEREA JYSK BUCUREȘTI FRIGOCOM: 

Eveniment Faceook Tulcea Comunicat de presa JYSK Tulcea   Harta magazin JYSK Tulcea