Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Informare cu privire la înregistrările foto/video la Marea Deschidere JYSK Slobozia

17.01.2019, între orele 08:00 - 12:00 


În cadrul evenimentului de deschidere a magazinului JYSK Slobozia din Șoseaua București-Constanța nr. 14, Slobozia, din data de 17.01.2019, între orele 08:00 - 12:00, JYSK ROMÂNIA va realiza înregistrări foto și video ale participanților la eveniment.

JYSK prelucrează date cu caracter personal (imagine, voce, nume și prenume) prin captarea, realizarea, transmiterea, manipularea, înregistrarea, utilizarea, stocarea și comunicarea de fotografii, producții video și audio și/sau înregistrări pentru următoarele scopuri:

-          realizarea de campanii de promovare JYSK;

-          realizarea de campanii promoționale, realizare materiale informative;

-          organizarea, desfășurarea și documentarea desfășurării evenimentelor JYSK;

-          realizare interviuri/reportaje cu privire la JYSK.

 

Datele cu caracter personal ale participanților la eveniment vor fi folosite numai în scopurile declarate, prin intermediul mijloacelor aflate la îndemâna JYSK:

-          pe website-ul JYSK (www.jysk.ro) și pe rețelele de socializare și platformele online administrate de JYSK – Facebook, Linkedin, Instagram, YouTube etc;

-          în materiale printate – materiale informative, pliante, reviste, oferte, alte forme de publicitate etc;

-          prin intermediari, parteneri JYSK – societăți de marketing, PR, societăți sau persoane care prestează servicii de producție video/foto, fotografi profesioniști, televiziuni și publicații locale și/sau naționale;

-          platformele intranet din cadrul JYSK, la care au acces angajații JYSK.

Datele prelucrate vor fi stocate pe o perioadă necesară realizării scopului prelucrării, respectiv 2 ani de la finalizarea campaniilor realizate de JYSK.

Participanții la evenimentul de deschidere au următoarele drepturi:

  • Dreptul de a nu fi filmat/fotografiat

Dacă nu doriți să fiți filmat sau fotografiat, vă rugăm să transmiteți opțiunea dumneavoastră fotografului și/sau cameramanului prezenți în cadrul evenimentului ori să vă procurați insignele puse la dispoziție de Jysk în cadrul evenimentului.

JYSK vă pune la dispoziție, în spații special amenajate, și insigne special confecționate, având drept scop diferențierea persoanelor care nu doresc să fie filmate și/sau fotografiate, astfel încât să asigurăm respectarea pe deplin a opțiunii dumneavoastră.

  • Dreptul de a solicita ștergerea imaginilor video/foto

Ne puteți solicita în orice moment ștergerea imaginilor prin transmiterea unui e-mail la adresele  marketingJRO@jysk.com sau dpoRO@jysk.com ori prin transmiterea unei notificări de ștergere a datelor la sediul JYSK România din București, Bd. Iuliu Maniu nr. 560A, sector 6.

  • Dreptul de a fi informat

Informațiile privind modalitatea de prelucrare a datelor colectate în cadrul prezentului eveniment pot fi consultate în cadrul evenimentului sau accesând Nota de informare privind înregistrările foto/video.

Mai multe detalii privind Politica de confidențialitate puteți afla accesând pagina noastră de internet, aici: https://jysk.ro/termeni-si-conditii#8.