Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

DAIMI lenjerie de pat 100% bumbac percal

3 lenjerii de pat pentru un dormitor în care să te relaxezi

Dată:

Categorie: Dormitor

Cuvinte cheie: lenjerii de pat

Fiecare cameră din casa ta ar trebui să te facă să te simți confortabil, iar o lenjerie nouă de pat poate să aducă un pic de lux și prospețime în dormitorul tău. Atmosfera dormitorului tău este importantă pentru a avea parte de armonie, iar senzația pe care ți-o oferă țesătura moale atunci când o atingi, te invită să te relaxezi.

În plin sezon de vară, îți prezentăm câteva propuneri noi de lenjerii de pat din bumbac 100% pentru un dormitor lejer. Este vorba despre patru seturi noi de lenjerie de pat, care îți vor reîmprospăta patul cu o doză de culoare și multă bună dispoziție.

De la Kathrine Møller Vinther, colega noastră de la departamentul de achiziții, vei afla cum a ales materialele, care sunt seturile ei preferate și cum se potrivesc cu noile tendințe.

Indiferent dacă preferi un aspect romantic, modern sau clasic în dormitorul tău, o lenjerie de pat nouă este o modalitate rapidă și simplă prin care îi poți schimba aspectul. Kathrine Møller Vinther, colega noastră de la departamentul de achiziții, lucrează cu JYSK de 6 ani și este experta noastră în ceea ce privește tendințele, calitatea și confortul pe care le oferă lenjeriile de pat. De la Kathrine Møller Vinther, vei afla cum a ales materialele, care sunt seturile ei preferate și cum se potrivesc cu noile tendințe.

SINJA - O NOTĂ CLASICĂ ȘI O ATINGERE LUXOASĂ

Lenjerie de pat moale și strălucitoare într-un dormitor cu o atmosferă caldă

 

„Ești pregătit pentru o întoarcere nostalgică în timp?” întreabă Kathrine în timp ce ne prezintă acest set de lenjerie de pat. „Cu lenjeria noastră de pat SINJA vei obține un aspect desprins din anii '70, cu un model grafic clasic și îmbinarea nuanțelor de scorțișoară și nisip. Senzația strălucitoare pe care o oferă bumbacul satinat din care este realizată lenjeria este în același timp și un lux pentru piele.”

SINJA este o lenjerie foarte moale pentru că este realizată din 100% bumbac satinat.

DAIMI - CREEAZĂ O ATMOSFERĂ CALMĂ

Pat cu lenjerie de pat cu flori si design grafic

 

DAIMI este realizată din 100% bumbac percal de calitate care îi conferă o senzație de material mai ferm și mai răcoros. Culorile care se îmbină sunt bejul și albastrul, într-un design cu două fețe care are flori pe o parte și un model grafic pe cealaltă.

EDIT - O LENJERIE PENTRU CEI ROMANTICI

Dormitor cu două pilote și două perne, cu lenjerie de pat cu flori

 

„Îți aducem în atenție un imprimeu floral frumos, în culori blânde de albastru și roșu. Această lenjerie de pat mă face să mă gândesc la vară și la florile sălbatice frumoase pe care le găsești pe câmp.” începe Kathrine.

Lenjeria de pat EDIT este realizată din 100% bumbac cu un imprimeu din flori mici colorate în bej, albastru și trandafiriu.