Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Lenjerie de pat culoare nisipiu și insert cu Kathrine Møller Vinther

5 lenjerii de pat noi pentru un dormitor în tendințe

Fiecare cameră din casa ta ar trebui să te facă să te simți confortabil, iar o lenjerie nouă de pat poate să aducă un pic de lux și prospețime în dormitorul tău. Atmosfera dormitorului tău este importantă pentru a avea parte de armonie, iar senzația pe care ți-o oferă țesătura moale atunci când o atingi, te invită să te relaxezi.

În fiecare sezon, o întrebăm pe experta noastră în tendințele, calitatea și confortul pe care le oferă lenjeriile de pat, Category manager-ul Kathrine Møller Vinther, care sunt lenjeriile ei preferate dintre cele nou intrate în sortimentul nostru. Acest sezon nu este diferit și, ca întotdeauna, Kathrine are câteva sfaturi prețioase pentru noi.

„În acest sezon, m-am concentrat pe micile detalii care au un impact mare – precum modelul, țesătura sau textura materialului. Toate cele cinci seturi de lenjerie de pat prezentate au acele avantaje care le diferențiază și le face să exprime o calitate superioară”. De la Kathrine Møller Vinther, vei afla cum a ales materialele, care sunt seturile ei preferate și cum se potrivesc cu noile tendințe

GERD - SENINĂ ȘI ECHILIBRATĂ

 

GERD este un set de lenjerie de pat din bumbac satinat cu un imprimeu cu flori mici și strălucitoare pe un fundal gri închis. Kathrine descrie combinația dintre modelul floral și fundal, astfel: „GERD are un design simplu, dar romantic. Aspectul plin de bucurie al florilor mici mă face să mă simt puțin nostalgică și îmi lasă impresia că GERD te invită cu adevărat să respiri adânc și să te relaxezi. În funcție de starea ta de spirit, de personalitate sau de preferințele pe care le ai în materie de design, poți folosi lenjeria de pat ca să decorezi dormitorul așa cum îți dorești: romantic sau clasic – tu alegi.

BARBO - ASPECT CLASIC, ȚESĂTURĂ INOVATOARE

Dormitor cu lenjerie de pat din 60% bumbac și 40% vâscoză din bambus
Lenjerie pat BARBO Satin 140x200 bleumarin
165 Lei/set
229 Lei /set
REDUCERE 27%
gold

 

BARBO este lenjeria de pat realizată din 60% bumbac și 40% vâscoză din bambus certificată FSC® (FSC® N001715). Lenjeria de pat este disponibilă în trei culori: albastru închis, nisipiu și grej.

„Lenjeria de pat din fibre care provin din bambus a devenit din ce în ce mai populară în ultimii doi ani și cu un motiv întemeiat”, spune Kathrine. „Bambusul are proprietăți răcoritoare și de absorbție a umidității, este neted, moale și blând cu pielea. În plus, are o densitate mare a firelor. Acest lucru înseamnă pur și simplu că are o înaltă calitate - este atât durabil, cât și foarte plăcut la atingere.”

FSC (Forest Stewardship Council) este o organizație non-profit recunoscută la nivel internațional. Eticheta FSC înseamnă că materialele provin dintr-o silvicultură mai sustenabilă și din alte surse responsabile.

SUSSI - LEJERĂ ȘI ROMANTICĂ

 

SUSSI este un set de lenjerie de pat din bumbac 100 % cu flori care le imită foarte bine pe cele naturale, pe un fundal bej. „Acesta este un imprimeu care reîmprospătează orice dormitor, ceva nou în sortimentul nostru”, spune Kathrine. „Îți oferă atmosfera unui început de vară și simt că acționează și ca un tribut adus frumoasei opere de artă pe care o creează natura.

Îmi place foarte mult combinația dintre SUSSI și MAJ – o față de pernă cu trei floricele cusute delicat în colț. Acest lucru creează un aspect și mai romantic”, spune Kathrine.

TOVE - ATEMPORALĂ, CU DESIGN SCANDINAV

 

TOVE este realizată din 100% bumbac și are un model care ne aduce aminte de dungile de pe pijama în diferite nuanțe de albastru.

„TOVE are un aspect foarte scandinav”, începe Kathrine. „Designul de pe cele două fețe ale lenjeriei este reversibil, cu dungi mai subțiri pe față și dungi mai largi pe spate – și, pentru a-i oferi ceva mai mult, am adăugat o bandă albastru - închis atât pe pernă, cât și pe husa pentru plapumă. Acest lucru adaugă lenjeriei un aspect foarte modern, dar și clasic în același timp.”

INGA - PRIMĂVĂRATICĂ ȘI DELICATĂ

 

INGA are textura crocantă a bumbacului percal, dar este și moale în același timp, de aceea acest material este foarte apreciat”, spune Kathrine. „Designul este romantic, iar culorile sunt pastelate și foarte delicate. Așa că, pentru a înveseli puțin cromatica, am adăugat un strop de portocaliu atât în imprimeu, cât și în banda de pe fața de pernă sau de pe husa de plapumă.”, termină Kathrine.

Descoperă mai mult

BESTSELLERELE ANULUI 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute

Ghid pentru alegerea pernei

Ghid pentru dormitor

Încearcă o saltea GOLD timp de 100 de nopți