Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Bibliotecă în spatele unei mese cu o vază și un scaun de sufragerie

5 sfaturi care te vor ajuta sa-ți descoperi stilul personal

Vrei să creezi un decor care să-ți aparțină în totalitate și să-ți reflecte personalitatea? Cu o informare corectă și atenție la detalii, camera de zi te poate ajuta să te reîncarci și să te simți mai relaxat după o zi plină. 

Rareori ne întrebăm ce ne-am dori cu adevărat în casele noastre. Dacă vrei să-ți descoperi propriul stil, aruncă o privire la această listă de idei și sfaturi care să te ajute să-l găsești și să-l integrezi în decorul casei tale.

1. Descoperă ce-ți dorești 

Pentru a-ți explora propriul stil, creează un moodboard fie online, fie unul fizic, dedicat stilului personal. Folosește-l pentru a aduna imagini cu diferite decoruri de interior care îți plac cu adevărat. Poți să te uiți ocazional la imaginile pe care le-ai adăugat în moodboard și poți înlocui oricând o imagine cu una nouă dacă te răzgândești. 

 

O tablă de plută sau o tablă albă sunt ideale pentru creeare primul tău moodboard. Poți găsi imagini în reviste, poți adăuga cărți poștale sau fotografii sau chiar mostre de culoare sau bucăți de material. În timp, vei vedea cum evoluează propriul tău stil personal și poți face mici schimbări aclo unde îți dorești.

2. Alege culorile potrivite

Culorile sunt o modalitate foarte bună prin care îți poți face vizibilă personalitatea. Combinațiile de culori calde sau reci pot crea un aspect îndrăzneț, vesel. În același timp, tonurile neutre, cum ar fi griul, albastrul închis, bejul sau albul sunt o alegere excelentă pentru un aspect unitar, armonios. Combinarea diferitelor culori este o modalitate excelentă de a crea o senzație dinamică, dar în același timp relaxată.

3. Decide-te asupra unei piese de decor care să iasă în evidență

Găsește un obiect, cum ar fi un bol colorat, o lampă, un tablou sau o vază care atrage atenția. Folosește-l ca ancoră pentru designul interior al camerei tale și asortează-l cu restul decorațiunilor din cameră. Poate că o vază înaltă, rotundă, colorată sau o vază din răchită este alegerea ta principală? Descoperă ghidul nostru care te va ajuta să alegi vaza de flori potrivită.

 

Cu o piesă care iese în evidență în decorul camerei vei avea încă de la început baza pe care poți să construiești întreg decorul camerei de zi sau al dormitorului. 

Glass vase on a dining chair

4. Începe cu pași mici, creând un decor

Alege un spațiu mic în casa ta pe care vrei să-l decorezi - un raft de perete, partea superioară a unei comode sau un colț din sufragerie. Adună câteva lucruri care îți plac foarte mult, cum ar fi o veioză din ratan, o vază decorativă sau o fotografie în ramă și aranjează-le într-un decor frumos care te va face fericit în fiecare zi.

Rattan table lamp with a light lamp shade

 

Decorarea unei zone mai mici din casa ta necesită mai puțin efort din partea ta decât dacă ai decora o cameră întreagă și te ajută să-ți dai seama ce îți place și care este stilul tău personal.

5. Vizitează JYSK și descoperă-ți stilul personal

Vizitează-ne în cel mai apropiat magazin JYSK și descoperă numeroasele noastre articole în noile tendințe. Cu siguranță vei găsi ceva care să reflecte stilul tău.

Descoperă mai mult

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood