Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Perne, cuverturi, felinar și decor pentru casă cu design rustic și romantic

Colecția Nordic Mood de vară este inspirată de romantismul rustic

Rusticul și atmosfera romantică sunt prezente în noua colecție Nordic Mood care întâmpină sfârșitul verii cu produse inspirate din natură.

Momentul apusului are ceva magic, atunci când nuanțe diferite de auriu și ultimele raze de soare colorează cerul și te fac să te bucuri de acest moment. Același sentiment de bucurie pe care îl ai atunci când privești natura se regăsește și în noua colecție Nordic Mood.

 

Produsele din noua colecție sunt foarte potrivite pentru a crea o atmosferă de romantism. De exemplu, florile de hârtie PER, sunt realizate din hârtie aspră și au culori stinse - portocaliu, violet și roz trandafiriu. O modalitate ușoară și ieftină prin care să adaugi puțin romantism casei.

 

„PER este o floare de hârtie, un produs la modă acum. Are multe detalii și se regăsește în mai multe culori – portocaliu, violet, roz, astfel încât îți va fi ușor să faci un buchet multicolor. Tulpina realizată din metal poate fi îndoită, astfel încât vei putea să îi dai orice formă vrei buchetului”, spune Tina Nymann, Category Buyer pentru articolele pentru casă.

 

Nuanțele de roșu și portocaliu stins se regăsesc și pe perna decorativă BANKSIA, care împreună cu perna care are un aspect mult mai simplu GULDBLOMME, pot da casei tale o atmosferă romantică si caldă cu nuanțe inspirate din natură.

 

Dă o nouă viață canapelei, fotoliului sau băncii tale cu perna multicoloră BANKSIA.

Adu natura și culorile toamnei înăuntru

Noua colecție Nordic Mood este inspirată de una din temele acestei veri: Grounded, care își propune să aducă natura în decorațiunile pentru casă.

“Am vrut să creăm o colecție care să ne inducă sentimentul de a fi în natură, chiar dacă la finalul verii va fi mai răcoare și vom începe să petrecem mai mult timp înăuntru. Noul ghiveci TERJE realizat din materiale naturale este un alt exemplu, care se potrivește foarte bine cu planta artificială TRISTAN”, spune Tina Nymann.

 

Felinarul GUNNAR realizat din lemn închis la culoare poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior, dacă îți dorești o atmosferă rustică în serile de vară pe terasă sau în sufragerie.

 

Va fi ușor să decorezi măsuța de cafea cu vasul KNUT din iarbă de mare sau cu tava din lemn GERNER. Poți să adaugi și lumânarea parfumată JENS, care va crea o senzație confortabilă și romantică atunci când toamna își va intra în drepturi.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP