Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Două exemple despre modul în care poți utiliza draperiile pentru separarea camerei: pentru dormitor și pentru biroul de acasă

Cum să-ți transformi casa cu ajutorul draperiilor

Draperiile reprezintă adevărate accesorii multifuncționale pentru casă. Nu doar că te protejează de soare, acestea mențin și temperatura optimă în casă în funcție de anotimp: fie că îți dorești să fie mai cald sau mai răcoare. Draperiile sunt de asemenea utile atunci când îți dorești mai multă intimitate. De asemenea, le poți folosi în mijlocul unei camere pentru a crea zone separate sau atunci când vrei să îți amenajezi un dressing.

Adaugă un pat sau o canapea extensibilă în camera de zi

Atunci când copiii vor crește, își vor dori propria cameră, iar dormitorul sau sufrageria îți va rămâne doar ție. Dacă ai un living mare, de ce să nu creezi o zonă separată pentru patul sau canapeaua ta, folosind câteva perdele? Agață draperiile de tavan și folosește-le pentru a împărți o cameră în două. În acest fel, camera de zi poate include și un colț pentru un pat. 

Asigură-te că draperiile au o culoare pe care o consideri calmă și potrivită pentru somn. Citește mai multe despre modul în care culorile ne influențează somnul. Draperiile AUSTRA sunt disponibile în mai multe culori.

Rose coloured curtains used to separate a sleeping area from a large living room
Draperie AUSTRA 140x300 catifea roz
2 buc. la 219 Lei
219 Lei /buc
CAMPANIE

Păstrează biroul de acasă departe de privirile invitaților

Poți utiliza draperiile și pentru a păstra departe de privirile celorlalți biroul de acasă în zilele în care nu îl folosești.

Într-o cameră de zi în care ai mult spațiu, poate vei dori să dedici o zonă unui birou amenajat acasă. Însă în zilele libere sau după programul de lucru, cine mai vrea să-și amintească de sarcinile de la birou? Poți să tragi draperiile și să te bucuri de timpul liber împreună cu familia și prietenii. O perdea precum ANTEN este atât elegantă, cât și diversă din punct de vedere al cromaticii, fiind în același timp un fundal frumos pentru întâlnirile tale online.

Grey curtains separating a home office with desk and office chair from a living room with an armchair and footstool
Draperie ANTEN 140x300 gri deschis
100 Lei/buc
199 Lei /buc
REDUCERE 49%

 

Utilizează draperiile pentru a separa diferite zone dintr-o cameră de zi

Dacă nu simți nevoia să închizi complet o anumită zonă din cameră, poți folosi draperii cu un grad mai mare de transparență - sunt ideale pentru a crea o atmosferă lejeră. Draperia YMSEN este disponibilă în două culori: albastru și bej. Varianta mai deschisă la culoare are un aspect mai ușor și mai aerisit, în timp ce perdelele albastre sunt ideale pentru a crea o atmosferă mai intimă.

Blue curtain behind a sofa separates a living area from a dining area