Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Felinar auriu cu lumânări, vază mare din sticlă realizată manual, elf și pernă roșu aprins, cu aspect de Crăciun

Decorațiuni care creează spiritul Crăciunului în noua colecție Nordic Mood

Dată:

Categorie: Toate articolele, Trenduri, Inspirație

La finalul lunii octombrie, în magazinele JYSK sosește noua colecție de iarnă Nordic Mood, care va aduce în locuințe o atmosferă confortabilă și caldă de Crăciun.

Tina Nymann, Category Buyer pentru categoria de produse Pentru casă în JYSK, explică:

”Prin cea mai recentă colecție Nordic Mood, ne dorim să îi inspirăm pe clienții care își doresc să creeze o atmosferă specială și confortabilă de Crăciun în casele lor. În centrul colecției sunt culorile roșu și verde, deoarece ne-am dorit să aducem acel sentiment de eleganță și tradițional inspirat de natură”, spune Tina Nymann.

Large glass vase and small deep-red mini Christmas tree in paper

 

”Personal, cred că elfii de Crăciun sunt foarte simpaticiv și, în același timp, îmi plac foarte mult decorațiunile de culoare roșu închis, o culoare care simbolizează Crăciunul”, spune Tina Nymann.

Elf sitting on a piece of wood surrounded by cushions and a golden lantern


Decorațiuni de Crăciun care pot fi folosite tot timpul anului

Elementele naturale joacă un rol esențial în colecția Nordic Mood și includ modele imprimate pe pernele deco și materiale naturale, pentru o parte dintre produse. Perna KIMBERLIT are un imprimeu cu ramuri delicate, iar alte produse sunt realizate din materiale naturale precum hârtia sau sticla. Poți adăuga puțină atmosferă rustică dacă decorezi un felinar cu câteva conuri de pin sau dacă pui câteva ramuri într-o vază.

În contrast cu articolele inspirate de natură, am inclus produse aurii strălucitoare, produse cu sclipici discret, precum și sticlă și alamă.

Golden lantern with candles, decorated with pine cones


“Unele articole au un aspect puternic inspirat de Crăciun, în timp ce altele pot fi utilizate pe parcursul întregului an”, spune Tina. NUUMIT este un exemplu perfect de articol care poate fi folosit și într-o seară caldă de vară.

Descoperă sortimentul nostru de Crăciun.

Despre Nordic Mood

Nordic Mood este o colecție recurentă, în ediție limitată, lansată de patru ori pe an de JYSK. Include decorațiuni, textile și mobilier de mici dimensiuni care urmează trendurile momentului și care îi pot inspira pe clienți în amenajarea locuinței.