Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Decorațiuni elegante în colecția Nordic Mood

Decorațiuni elegante în colecția limitată Nordic Mood de Crăciun

Noua colecție Nordic Mood de la JYSK îți oferă idei elegante de decor pentru dormitorul sau sufrageria ta, potrivite pentru sezonul rece - atât pentru toamnă cât și pentru perioada Crăciunului. În zilele mai răcoroase de toamnă, începem să creăm atmosfera „hygge” în interiorul casei cu lumini care ne inspiră intimitate și confort - iar pentru asta folosim lumânări sau instalații LED cu lumină caldă. O altă idee ar fi să combini vasa elegantă ROY cu oglinda în formă de ochi DARIUS pentru a obține un aspect unic și să adaugi suportul decorativ pentru lumânare ESGIR pentru mai mult confort în serile în care se întunecă mai devreme. Împrospătează atmosfera de toamnă cu un buchet frumos de flori proaspete sau cu unul din flori uscate.

 

 

Noua colecție Nordic Mood include mai multe articole de Crăciun cu care îți poți decora casa în sezonul acesta. Printre ele se numără spiridușul RUBIN care poartă o pălărie strălucitoare din velur. Felinarul elegant VILLADS creează o atmosferă intimă pentru spiridușii magici și poate fi folosit atât în interior cât și în exteriorul casei.

În colecție mai poți găsi și brazi artificiali de Crăciun pe care îi poți refolosi an de an în perioada din apropierea sărbătorilor de iarnă. Decorează bradul artificial PYSSEL cu globuri de Crăciun pentru înfrumusețarea camerei de zi sau așează-l în grădină, pe balcon sau pe terasă pentru a-ți întâmpina pe oaspeți sau pentru a-ți înveseli vecinii. 

 

Articolele din noua colecție Nordic Mood vor fi prezentate într-o zonă specială la intrarea fiecărui magazin JYSK, astfel încât să te poți inspira pentru casa ta. Ne place foarte mult felul în care produsele se completează unul pe celălalt și vrem ca și tu să le poți vedea împreună. 

Despre colecția Nordic Mood

De patru ori pe an, echipa noastră de Range and Design alege cu grijă o selecție exclusivă de produse care pot fi folosite împreună, pentru a decora rapid și unitar locuința. Designul produselor este minimalist, ceea ce le face ușor de integrat și separat, alături de decorațiuni pe care le ai deja acasă. 

Colecția Nordic Mood este disponibilă pentru o perioadă limitată de timp.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră