Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70%

Cutii de depozitare, perne decorative și piese mici de mobilier

Descoperă noile decorațiuni jucăușe din colecția Nordic Mood

Forme geometrice și jucăușe, în combinație cu nuanțe stinse - acesta este esența noii colecții recurente Nordic Mood, care a ajuns în magazinele noastre în luna august. Noua colecție constă într-un număr de produse care creează un joc interesant între formele curbate sau drepte și culorile liniștite potrivite pentru un interior armonios și primitor.

Îți prezentăm piesele esențiale ale noii colecții Nordic Mood: 

Măsuța de cafea CUT OUT are un aspect ușor, cu influențe grafice, care atrage privirea datorită structurii metalice atipice, specifice stilului industrial. Măsuța de cafea este disponibilă în două culori: roșu stins și negru. 

 

Noul scaun WAVE îți atrage atenția prin designul modern al șezutului din velour și al cadrului din metal, atipic și sculptural. Scaunul este disponibil în două culori: portocaliu stins și bleumarin. 

 

Forma rotundă a ceasului KJETIL se integrează perfect în decorul modern și se asortează cu restul decorațiunilor și pieselor de mobilier pe care le ai acum în casă. Ceasul oferă un aspect nou livingului sau dormitorului. În plus, textilele aduc o notă de expresivitate datorită imprimeurilor jucăușe prezente și aici.

 

De exemplu, perna RYNKEVIER înfrumusețează interiorul prin expresia facială imprimată într-un mod artistic.

Colecția mai include și o varietate de cutii din plastic colorate și stivuibile JARLE, care te vor ajuta să economisești spațiu și să păstrezi toate obiectele importante împreună și la îndemână. Cutiile sunt disponibile în trei variante de culoare și două dimensiuni.  

 

Produsele din colecția Nordic Mood sunt disponibile în magazinele JYSK și online începând cu 7 august. 

 

VEZI TOATE PRODUSELE DIN COLECȚIA NORDIC MOOD: 

 

Colecția Nordic Mood va fi prezentată într-o zonă specială la intrarea fiecărui magazin JYSK, astfel încât să te poți inspira pentru casa ta. Ne place foarte mult felul în care produsele se completează unul pe celalălalt și vrem ca și tu să le poți vedea împreună. 

DESPRE COLECȚIA NORDIC MOOD

Colecția de decorațiuni Nordic Mood este disponibilă în magazine pentru o perioadă limitată. Această colecție a fost lansată pentru prima dată în anul 2015 și de atunci are un real succes în toate țările în care brandul JYSK este prezent. Colecția este reînnoită o dată la trei luni, prin produse alese cu grijă, astfel încât să arate bine atât împreună, cât și folosite separat. 
 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră