Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70% Vezi ofertele


O ofertă excelentă pentru compania ta: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Spiriduși de Crăciun, perne, vază aurie cu floare artificială, sfeșnic auriu și lanternă neagră în fața unei canapele albe

Intră în atmosfera de Crăciun cu noua colecție Nordic Mood

Nu trebuie să schimbi totul în casa ta pentru a crea o atmosferă confortabilă și caldă de Crăciun. Poți combina cu ușurință decorațiunile pe care le folosești pe tot parcursul anului cu spiridușii tradiționali de Crăciun, perne roșii și bijuterii aurii.

Crăciunul este perioada bucuriei și a sărbătorii, întotdeauna plină de activități pe care le putem face în interior. Prin urmare, este, de asemenea, important să creăm o atmosferă plăcută de Crăciun acasă, care să ne facă să ne simțim bine atunci când petrrecem timp alături de prieteni și de familie. 

Golden candlestick, Christmas elves and golden vase with spruce branches and Christmas baubles

 

Poți obține un decor frumos de Crăciun cu doar câteva modificări, deoarece noua colecție Nordic Mood combină articole care pot fi folosite pe tot parcursul anului cu elemente care creează o atmosferă confortabilă și caldă de Crăciun, astfel încât să te poți bucura de sezonul sărbătorilor alături de cei dragi.

Sfeșnicele ELDARIT pot fi folosite, pe tot parcursul anului, dar dacă sunt combinate cu lumânări în culori calde de Crăciun, vor aduce spiritul Crăciunului în casa ta. Formele organice și materialele rustice amestecate cu culorile calde creează un decor confortabil de Crăciun.”, spune Tina Nymann, Category Buyer la JYSK.

Windowsill with twisted candles in black candlesticks

 

Odată cu atmosfera Crăciunului vin și decorațiunile străclucitoare: cu mult sclipici și aurii sau argintii. De ce să nu asortezi vaza aurie MALIAS cu floarea artificială GAVE în nuanțe strălucitoare? Te vei putea bucura de efectul strălucitor și de aspectul cald al acestei decorațiuni.

Un Crăciun traditional cu influențe moderne

Desigur, spiridușii de Crăciun vor fi foarte prezenți în decorul tău din luna decembrie. Noua colecție Nordic Mood ne aduce o interpretare modernă a spiridușului tradițional de Crăciun care poartă o pălărie gri trasă peste ochi.

Black lantern, artificial Christmas tree and Christmas elf

 

„Elfii de Crăciun sunt foarte prezenți în toată luna decembrie. Așadar, ne-am dorit să avem un spiriduș în colecție care să păstreze tradițiile unui Crăciun tradițional, dar care să se potrivească cu decorul modern. Spiridusul de Crăciun HALM este un bun exemplu al modului în care un spiriduș este un element de decor potrivit în majoritatea caselor. Combinația de culori calme: roșu și gri, radiază căldură, iar picioarele telescopice facilitează reglarea înălțimii și oferă spiridușului de Crăciun un aspect diferit de fiecare dată”, spune Tina Nymann.

Atmosfera caldă de Crăciun poate fi creată și cu perne și cuverturi decorative. Pătura matlasată călduroasă TRILOBIT și perna RIND cu stele brodate aurii creează o atmosferă confortabilă de Crăciun.

Cushions and quilted blanket with Christmas motifs in a white sofa


Noua colecție Nordic Mood este disponibilă pe JYSK.ro și în magazinele fizice începând cu luna octombrie.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră