Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70%

Amenajare cu mobilier de interior din materiale naturale si culori calde

Invită căldura primăverii în casa ta cu noua colecție Nordic Mood

Primăvara este aici și, cu fiecare zi care trece, zilele devin mai lungi și mai calde. Pentru a sărbători sosirea primăverii și a zilelor însorite care urmează, creează o atmosferă minunată decorându-ți casa cu forme organice, materiale rustice naturale și culori calde care fac parte din noua colecție Nordic Mood de la JYSK. Colecția se bazează pe trendul BELONGING, care îți permite să inviți căldura primăverii în casa ta.

Cu o tematică care se axează pe natural și evidențiază nuanțele calde de pământ împreună cu materialele naturale prezente în toată splendoarea lor, colecția Nordic Mood te ajută să te bucuri la maximum de o reîmprospătare a casei în sezonul de primăvară.


Culorile inspirate din natură și aspectul organic ale vazei MADS radiază căldură, confort și o estetică care sugerează întoarcerea la natură. Datorită reflexiilor și modelului personalizat, fiecare vază are un aspect unic, fluid și, prin urmare, este un obiect de decor care face spațiul mai primitor. Folosește vaza MADS pentru buchetele de flori proaspete sau artificiale, pentru a crea o piesă centrală frumoasă în casa ta, care emană o atmosferă de prospețime, cu tonuri de pământ.

 

Pătura matlasată HUMLE este esența noii colecții Nordic Mood, combinând elemente naturale și rustice pentru a crea o piesă călduroasă și confortabilă pentru nopțile de vară. Imprimeul floral și combinația de maro și albastru oferă contrast decorului și sunt potrivite pentru sezonul cald.

 

Lampa cu baterie KLEMENS este realizată din bambus și hârtie. Este o piesă decorativă frumoasă în casa ta, care emite o lumină difuză și confortabilă ca să ai parte de mai multă intimitate acasă. În ciuda aspectului său ușor, lumina sa difuză eface spațiul mai primitor. 

 

Decorează-ți casa cu piese decorative frumoase pentru a te bucura de o atmosferă unitară și confortabilă. Ghiveciul suspendat STEFAN este realizat din iarbă de mare, iar prin acesta se evidențiază cu adevărat ideea de a aduce natura in interior. Materialele rustice ale noii colecții Nordic Mood creează un contrast complementar cu nuanțele calde și relaxante. Materialele rustice și culorile calde oferă contrast decorului și sunt potrivite pentru sezonul cald.

 

Perna HORNFIOL este un accesoriu plăcut pentru orice zonă de relaxare. Fabricată dintr-o țesătură moale, perna este un element confortabil și tactil în zona de relaxare, pe lângă calmul și confortul său vizual. Culorile sale calde completează foarte bine tema generală a decorului de primăvară și materialele naturale ale noii colecții Nordic Mood.

 

Sfeșnicul LAURITS combină formele organice și nuanța caldă și blândă de alb pe care o are ceramica naturală. Lumânarea răsucită BALDUR completează sfeșnicul LAURITS, deoarece forma sa distinctă și culoarea calmă se îmbină frumos în casa ta.

Produsele sunt disponibile în magazinele JYSK și pe JYSK.ro.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră