Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Bufet cu o vază roșie și o lumânare cu dungi într-un sfeșnic

Nordic Mood Primăvară 2022: inspirație pentru un decor plin de culoare

Noua colecție Nordic Mood aduce culoare în casele noastre, optimism și încrederea că viitorul va fi mai bun.

Combinația jucăusă de culori se regăsește în mai multe produse ale colecției. Un exemplu este vaza KASPER, ale cărei culori pastelate se întrepătrund într-un gradient plăcut. Vaza este suflată manual, ceea ce înseamnă că fiecare vază este unică prin culoare și formă. KASPER are o culoare frumoasă și atrăgătoare, care poate fi ușor combinată cu un buchet de flori colorate.

Vază suflată manual cu un buchet de flori artificiale în fața bufetului, cu o ușă deschisă și o cutie rotundă de depozitare în interior
Vază KASPER Ø18x30cm roz
60 Lei/buc
109 Lei /buc
REDUCERE 44%
În limita stocului disponibil
Numai în magazine

 

“În colecția Nordic Mood pregătită pentru sezonul următor am pus mult accentul pe culori, în special pe tonurile de pastel și pe nuanțele de roșu, ceea ce oferă produselor o expresie feminină. Nuanțele alese aduc bucurie în casă, un sentiment de care avem nevoie în această perioadă, după mai multe luni întunecate și reci și după atâta incertitudine în viața oamenilor”, spune Tina Nymann, Category Buyer JYSK.


Stilul feminin al colecției este accentuat de materialele moi ale unor produse precum perna deco DAGFIOL care aduce în interior primăvara colorată. DAGFIOL este o pernă cu imprimeu în dungi, realizată din bumbac țesut 100%, structurat, cu franjuri decorative. Stilul feminin te invită să experimentezi adăugând mai multe culori în casa ta.

Pernă cu dungi în spatele unei vaze roșii și sfeșnic cu lumânare în dungi

 

Culori puternice și produse minimaliste

Deși colecția este caracterizată de culori, în centrul ei stă tot designul clasic scandinav, care este obținut prin păstrarea aspectului minimalist al articolelor.

“Culorile puternice nu exclud aspectul simplu, minimalist, al produselor. De exemplu, orhideea artificială RAGNAR preia aspectul și serenitatea unei grădini japoneze. Dar floarea arată cel mai bine atunci când este așezată singură, pentru a fi admirată cu toată simplitatea ei, combinată cu o vază precum EGMUND, ale căror nuanțe de roșu se potrivesc cu floarea artificială”, spune Tina Nymann.

Vază roșie și cutie rotundă de depozitare pe o tavă decorativă colorată din metal

 

RAGNAR este o floare artificială care are un aspect natural și a cărei nuanță roșu puternic înveselește chiar și în cel mai simplu spațiu.

Noua colecție Nordic Mood de la JYSK va ajunge în magazine la începutul lunii februarie 2022.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP