Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Fotoliu, măsuță de colț și oglindă cu design scandinav

Noua colecție Nordic Mood: mobilier colorat de mici dimensiuni

 

În noua colecție Nordic Mood, accentul se pune pe combinarea mobilierului de mici dimensiuni cu nuanțe neutre, precum alb sau bej, albastru și câteva detalii de negru, pentru a menține calmul esteticii scandinave.

Măsuțe de colț, suport de flori, dulap de perete și suport pentru reviste auriu expuse împreună.

 

„Alături de noua colecție Nordic Mood, am încercat să adăugăm cât mai multe piese de mobilier colorate în locuințele noastre. Cred că opțiunile pline de culoare câștigă tot mai mult teren în designul interior. Devenim mai curajoși și îndrăznim să încercăm lucruri noi – iar mobilierul de dimensiuni mici este un mod simplu de a adăuga culoare casei. În același timp, am lucrat cu nuanțe neutre, precum alb sau bej, cu câteva detalii de negru, pentru a menține calmul esteticii scandinave”, spune Rikke Høst, Range Manager JYSK.

Dulăpiorul de perete MALLING într-o nouă culoare îndrăzneață

Dulap de perete albastru deschis și oglindă cu cadru negru

 

Dulăpiorul de perete MALLING a devenit foarte popular printre clienții JYSK, iar acum este disponibil într-o nouă nuanță, albastru prăfuit. Folosește-l cu ușurință în baie, bucătărie sau zona de luat masa. MALLING arată grozav și atunci când este aranjat cu produse de înfrumusețare și bijuterii, dar și cu obiecte decorative sau suveniruri din vacanțe.

Măsuța modernă ARCH

O altă piesă de mobilier în trend este masa de colț ARCH, cu o culoare închisă, burgundi, și cu forme rotunde care atrag privirile. Formele rotunde, structura vizibilă din furnir de frasin și nuanța intensă de visiniu fac din ARCH o măsuță de colț interesantă. Culoarea se potrivește atât cu o paletă de culori mai blândă, cât și cu culori mai vibrante, fiind ușor de întegrat în designul interior.

Măsuță de colț burgundy cu formă rotundă

Piese de mobilier de mici dimensiuni care sunt și multifuncționale

În noua colecție am introdus și piese mici de mobilier care sunt grozave pentru o actualizare ușoară a casei. Articolele sunt multifuncționale și pot fi combinate cu mobilierul existent pentru un nou aspect.

Măsuța de colț HALBY este, de asemenea, în trendurile acestui sezon datorită formelor sale rotunde. Culoarea neutră o face ușor de integrat în designul interior al casei și poate fi folosită atât în camera de zi cât și în dormitor sau pe hol. Este un articol de mobilier ideal pentru apartament, unde poate fi utilizată în mai multe feluri, de exemplu ca noptieră sau mobilier de hol.

Masuta de colț rotunda bej deschis si oglinda rotunda din ratan

 

Același lucru este valabil și pentru suportul de flori STAND IN care poate fi utilizat pentru flori și plante de apartament sau pentru a ilumina un colț mai întunecat dacă pui pe el o veioză. 

Două suporturi de flori și un suport de revistă auriu montat pe perete

 

Suportul pentru reviste MAGSTRUP auriu este o solutie decorativa foarte frumoasă pentru pasionații de citit reviste sau cărți. Poți depozita revistele în sufragerie sau cărțile pe care vrei să le ții la îndemână în dormitor. Agățat în bucătărie, de exemplu, te va ajuta să găsești mai ușor cărțile de bucate sau caietele cu rețete. MAGSTRUP este o piesă de design grozavă care utilizează spațiul de pe perete într-un mod decorativ.

Depozitare decorativă pentru bucătărie

Îmbunătățește-ți bucătăria estetic, dar și funcțional cu piese de mobilier mic care au un design unic. Căruciorul JUKKERUP este perfect pentru depozitarea decorativă în bucătărie. Decorați-l cu ierburi, uleiuri și mirodenii și oferă bucătăriei tale o notă personală.

Cănile din ceramică cu aspect handmade sunt în tendințe și sunt disponibile în diferite modele și dimensiuni. Combină și asortează diferite modele pentru a obține un decor foarte personal și unic pentru masa de dining. Noul raft de perete TOLNE îți va permite să expui cănile preferate și să o alegi pe cea pe care o dorești pentru cafeaua de dimineață. Joacă-te cu diferite culori și modele și adaugă puțină veselie și o notă personală bucătăriei tale într-un mod simplu.

 

Atât măsuța cu roți JUKKERUP cât și raftul de perete TOLNE pot fi folosite în alte încăperi și nu doar în bucătărie. Pune măsuța cu roți JUKKERUP în sufragerie ca o masă de bar modernă sau folosește-o pe post de măsuță de colț mobilă. Raftul TOLNE este realizat din bambus și este, de asemenea, un produs excelent pentru a expune articole decorative, parfumurile, machiajul sau cutiile de bijuterii.

Colecția Nordic Mood este disponibilă în magazinele noastre și pe JYSK.ro începând cu luna iulie.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP