Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Top 10 produse de decor de culoare neagră

Dată:

Categorie: Camera de zi, Dormitor, Toate articolele

Cuvinte cheie: decoratiuni negre, mobilier negru, negrul in designul interior, mobilier inchis la culoare, decor negru

Unul dintre sfaturile pe care o femeie le citește în orice revistă de modă este că în garderoba ei trebuie să aibă cel puțin o rochie neagră. Acea “little black dress” elegantă o va scoate de la ananghie în orice situație, fie că e vorba de o nuntă, un cocktail party sau un brunch de afaceri.

Culorile au semnificații diferite în funcție de cultură, dar în epoca modernă este unanim acceptat faptul că negrul înseamnă eleganță, stil și rafinament. Unii designeri, precum Alexander Wang, nu ies niciodată din tipar și mizează doar pe negru în colecțiile lor.

Ce semnifică negrul

O piesă neagră, fie ea de îmbrăcăminte sau de mobilier, va fi mult mai ușor de asortat și va adăuga eleganță ținutei sau casei tale. În design-ul interior, o schemă de culori bazată pe nergu transmite mister, sofisticare, putere și formalitate. În stilul art deco și în design-ul interior franțuzesc, spațiile în care predomină negrul sunt de bază.

Top 10 produse negre

Îți propunem un top al celor mai frumoase 10 produse pentru casă de culoare neagră  care, așezate inteligent, vor da naștere unui ambient sofisticat în casa ta.

10. Raftul EDVARDSEN

Elegant și minimalist, raftul EDVARDSEN realizat din MDF este format din 3 cuburi de dimensiuni diferite, lucru care îi sporește atractivitatea. Folosit pe un perete alb sau de culoare deschisă, raftul și obiectele de decor depozitate pe el vor ieși în evidență datorită contrastului.  

9.  Rama foto PAI

Rama neagră, în contrast cu paspartuul alb, va atrage atenția asupra fotografiilor pe care vrei să le expui în casă. Încadrate de această elegantă ramă neagră, fotografiile tale vor fi așezate într-un cadru armonios și cu bun gust. Rama foto PAI pentru trei fotografii realizată din sticlă și MDF te va ajuta să expui mai multe fotografii.

8. Bufetul BANDHOLM

Este o piesă de mobilier de dimensiuni mari, cu spațiu generos de depozitare datorită celor două compartimente cu două uși și celor trei sertare. Mânerele metalice contrastează cu culoarea lemnului, lucru care îi conferă și mai multă eleganță.

7. Perna decorativă SVELTSTAR

Design-ul acestei pernuțe mizează pe contrastul puternic dintre alb și negru. Exact ca pe o tablă de școală, literele albe pe fundal negru sunt vizibile cu ușurință și sunt un detaliu jucăuș în orice apartament. Fața de pernă este confecționată din bumbac 100%, ceea ce o face rezistentă și plăcută la atingere.

 

6.  Pătură BELLIS

 

Pătura BELLIS din microfibră este soluția ideală pentru zilele răcoroase de toamnă când vrei să te relaxezi pe canapea sau în fotoliu, la căldură. Materialul plăcut și pufos îți oferă confortul căutat în momentele de liniște de acasă. Dacă fotoliul, canapeaua sau lenjeria de pat peste care vei pune pătura sunt de culori deschise, vei obține un contrast plin de efect printr-o pătură neagră.

5. Banca BARUP  

Este o piesă de mobilier extrem de elegantă nu doar datorită culorii, ci și materialelor din care este confecționată și liniei clasice. Realizată din lemn masiv de arbore de cauciuc și șezut din imitație de piele, cu interior de spumă, această bancă va fi cu siguranță unul dintre elementele centrale ale camerei tale și va atrage atenția vizitatorilor.

4. Veioza HERLUF

Cu un design specific scandinav, cu abajur circular și trei picioare, veioza HERLUF realizată din metal nu va fi doar un produs util, ci și un obiect stilat care să îți decoreze casa și să îi ofere o amprentă nordică.

3. Scaunul KLARUP  

Un model de scaun de dining foarte popular în ultimii ani, scaunul KLARUP este confortabil și nu ocupă mult spațiu. Interesant la această piesă este mixul dintre materiale naturale – lemnul masiv de stejar lăcuit din care sunt realizate picioarele și metalul cu care sunt prinse, și materialele artificiale – polipropilena - din care sunt construite șezutul și spătarul. Pentru un dining sau o cameră de zi cu influențe nordice, scaunul KLARUP e o alegere inspirată.

2.  Noptiera DALL

Noptiera DALL este sofisticată din toate punctele de vedere. Silueta clasică și elegantă, liniile curbe, mânerele cu ornamente și, bineînțeles, culoarea neagră, sunt caractaristici care conlucrează pentru obținerea unei piese luxoase, potrivite pentru un decor aparte.

1. Lenjerie de pat NELL  

Când te gândești la așternuturile de pat îți imaginezi de cele mai multe ori ceva de culoare deschisă sau un model cu desene simpatice pe un fundal uni. O lenjerie de pat neagră din bumbac satinat 100%, cum este lenjeria NELL, este o opțiune curajoasă pentru dormitorul tău și va deveni cu siguranță punctul central al camerei. Materialul și culoarea elegantă te vor face să te simți regește atunci când dormi.