Achiziții SEAP pentru Instituții Publice

Indiferent dacă faci achiziții pentru o școală, instituție medicală sau municipalitate, JYSK BUSINESS TO BUSINESS îți oferă o gamă largă de produse, oferte excelente și multe beneficii suplimentare. Obține cantități mari pentru proiectele tale viitoare când și cum dorești. Putem livra la un magazin JYSK din apropiere, direct la instituția pe care o reprezinți sau la orice altă adresă ai nevoie.

Ieși în evidență cu un design scandinav. Vezi gama noastră bogată de produse și ofertele excelente în cataloagele noastre, în magazinul nostru online sau în magazinul JYSK din apropiere.

Ne găsești în lista furnizorilor din SEAP căutând după:

JYSK România SRL

sau cod fiscal: RO18107744

Vom publica în catalogul SEAP produsele de care ai nevoie și vom încărca facturile în sistemul E-factura. Pentru mai multe detalii sau asistență, poți oricând să contactezi echipa Business to Business.

Începe cumpărăturile împreună cu JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Întotdeauna o ofertă excelentă. Obține reduceri pentru achizițile făcute, chiar și la articole deja reduse. Profită de ofertele și serviciile noastre excelente, astfel încât să te poți dedica activității instituției.

Cu cele peste 130 de magazine JYSK, suntem mereu aproape de tine. La magazinul din apropiere vei găsi inspirație, poți vedea și testa produsele și vei primi consultanță din partea personalului nostru dedicat.

Avem întotdeauna cantități mari disponibile în stoc și putem livra unde și cum dorești: la un magazin JYSK, direct le sediul instituției sau la orice altă adresă ai nevoie.

JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Online sau în magazin? Suntem gata să te ajutăm unde și când ai nevoie.

Inspiră-te din sortimentul bogat de articole și ajutat de personalul nostru. Profită de avantajele JYSK BUSINESS TO BUSINESS și în magazinele JYSK. Sau contactați echipa noastră Business to Business pentru sfaturi utile, oferte personalizate și multe altele.