Plase împotriva țânțarilor cu care să-ți protejezi locuința

La JYSK, știm cât de important este să te simți confortabil și protejat în propria ta casă. Plasele noastre pentru insecte sunt soluția perfectă pentru a ține la distanță insectele nedorite, în special în sezonul călduros. Disponibile în două mărimi practice, 130x150 cm și 90x210 cm, plasele pentru insecte sunt create pentru a se potrivi perfect cu nevoile tale.

2 produse
  2 produse

  De ce să alegi o plasă pentru insecte?

  Când se apropie sezonul cald, insectele pot deveni o problemă reală. Musculițele, țânțarii și alte insecte mici pot transforma o seară plăcută într-un adevărat coșmar. Aici intervin plasele noastre de insecte. Ele oferă o barieră de protecție, ținând insectele afară, și te lasă să te bucuri de aerul proaspăt. În plus, montarea lor este extrem de simplă, fără a necesita unelte speciale sau ajutor profesional.

  Caracteristicile plaselor pentru insecte 

  Plasele noastre de insecte sunt confecționate din materiale durabile și sunt gata făcute pentru a asigura o instalare ușoară. Cu două opțiuni de mărime disponibile, pot fi adaptate pentru a se potrivi majorității ferestrelor și ușilor. Plasele pentru insecte de la JYSK sunt fabricate pentru a îndeplini standardele noastre de calitate și funcționalitate, oferind protecția de care ai nevoie.

  Cum să ai grijă de plasa ta pentru insecte

  Plasele de insecte JYSK sunt concepute pentru a fi rezistente și durabile, dar câteva sfaturi de îngrijire te vor ajuta să le menții în stare perfectă mai mult timp. Este recomandat să le cureți regulat cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice urmă de praf sau murdărie. În cazul în care plasa se deteriorează, este bine să o înlocuiești pentru a asigura o protecție optimă.