Rolete interioare de zi în diferite dimensiuni și culori

Avem o gamă variată de rolete, storuri si rulouri interioare în diverse dimensiuni și culori, ideale pentru bucătărie, living și office. Alege pentru fereastra ta rolete interioare sau jaluzele ușor de folosit, sub formă de suluri, care îți vor asigura intimitatea și îți vor păstra casa răcoroasă în zilele cu prea mult soare. Roletele de zi sunt mai transparente decât cele de noapte, moderne și sunt foarte simple, într-o singură culoare: bej, albe sau gri, cu lungimea aleasă în funcție de nevoi și lățimea ajustabilă. 

Citește și sfaturi pentru alegerea perdelelor și jaluzelelor. 

4 produse
    4 produse

    Funcționalitate pentru utilizarea de zi cu zi

    Jaluzelele și roletele transparente filtrează eficient lumina soarelui, asigurând nivelul optim de iluminare în cameră. Datorită acestui fapt, ele devin nu doar un element decorativ, ci și o soluție practică care îți permite să menții confortul și un microclimat plăcut în casa ta pe tot parcursul zilei.
    Unul dintre avantajele jaluzelelor este instalarea lor simplă. Nu ai nevoie de unelte sau abilități specializate - în doar câteva momente ferestrele tale vor avea un aspect nou, elegant.