Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

REGULAMENT CUPON 15% EXTRA REDUCERE
30.03 - 2.04.2023

 

I. Organizator

 I.1 Organizatorul campaniei publicitare este JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, reprezentata prin Director General, Bratu Alexandru.

 II. Durata campaniei publicitare

 II.1 Campania publicitara “Cupon 15% extra reducere in magazinele fizice” va avea loc in perioada 30.03 - 2.04.2023.

 II. 2 Campania publicitara va fi organizata si desfasurata in magazinele fizice.

 III. Descrierea Campaniei

Între 30.03 - 2.04.2023, clientii pot primi 15% reducere suplimentară la cumpărăturile efectuate în magazinele fizice JYSK. Reducerea se acordă tuturor articolelor, inclusiv celor care se află în promoție și celor din categoria ZILNIC PREȚ MIC. Reducerea se aplică la casa de marcat, la prezentarea cuponului decupat din revistă. Cuponul rămâne în magazin după acordarea reducerii. 

 IV. Informarea participantilor conform Legii nr.677/2001

 IV.1. Participarea la campania ”Cupon 15% extra reducere in magazinele fizice” între 30.03 - 2.04.2023 implica obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

IV.2. Prin participarea la prezenta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societate si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

IV.3. Conform prevederilor Legii nr.677/2001, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București.

Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

V. Modalitatea de Desfasurare

În cadrul acestei campanii, clienții care fac cumpărături în perioada 30.03 - 2.04.2023 in magazinele fizice JYSK, pot primi 15% extra reducere la toate articolele, la prezentarea cuponului decupat din revistă la casa de marcat. Reducerea este valabilă și pentru articolele deja reduse și cele din categoria ZILNIC PREȚ MIC. Reducerea este valabilă doar în magazinele fizice JYSK. Un cupon poate fi folosit pentru un singur bon și nu poate fi cumulat cu alte vouchere. Cuponul nu poate fi folosit la deschideri de noi magazine. 

       LandingPage – clienții vor putea citi mai multe informații despre campanie pe www.jysk.ro/44ani , iar regulamentul poate fi consultat aici.

VI. Dispozitii finale

VI.1. Prin participarea la campania „Cupon 15% extra reducere in magazinele fizice” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

VI.2. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

VI.3 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe www.JYSK.ro.