Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Regulament Campanie THANK YOU  

13 - 28 aprilie 2024

 

I. Organizator

 I.1 Organizatorul campaniei publicitare este JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, reprezentata prin Director General, Bratu Alexandru.

 II. Durata campaniei

 II.1 Campania publicitara “THANK YOU” va avea loc in perioada13 - 28 aprilie 2024.

III. Campania publicitara va fi organizata si desfasurata in magazinele fizice JYSK din Romania. 

IV. Descrierea campaniei

Între 25 - 28 aprilie 2024, clientii pot primi 15% discount la cumpărăturile efectuate în magazinele JYSK. Reducerea se acordă în baza voucherului și a bonului de casă care să ateste că în perioada 13 - 24 aprilie 2024, clientul respectiv a facut cumpărături în JYSK. Reducerea este valabilă pentru toate produsele din magazin, inclusiv pentru cele deja reduse. 

 V.1. Participarea la campania THANK YOU între 13 - 28 aprilie 2024 implica obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

 VI. Modalitatea de Desfasurare

În cadrul acestei campanii, clienții care fac cumpărături în perioada 13 - 24 aprilie 2024 in magazinele JYSK, vor beneficia de un voucher de reducere 15% care poate fi utilizat la achiziționarea oricărui produs JYSK între 25 - 28 aprilie 2024. Voucherul poate fi folosit doar pentru cumpărături, rezervări și comenzi făcute în perioada 25 - 28 aprilie 2024. Voucherul de 15% reducere nu poate fi folosit împreună cu alte vouchere. Campania se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.

Voucherul nu poate fi folosit pentru rezervări sau comenzi realizate înainte de valabilitatea voucherului și nici pentru serviciul Click&Collect. Daca in perioada campaniei "15% reducere suplimentară la toate comenzile online", s-a facut o rezervare Click&Collect la care s-a aplicat automat reducerea de 15%, la ridicarea comenzii din magazin pentru achizitia în cauză nu se va mai aplica înca un discount de 15% pe baza voucherului Thank You.

  1. Voucherele vor fi înmânate fiecărui cumpărător în perioada 13 - 24 aprilie 2024, capsate împreună cu bonul de casă.  

Între 25 - 28 aprilie 2024, fiecare client care va arata la casă voucherul si bonul de cumparaturi in baza caruia a primit voucherul va primi 15% discount. Reducerea se va acorda DOAR clienților care vin cu voucherul și bonul primit care atestă faptul că respectivul client a făcut cumpărături în magazinul JYSK între 13 - 24 aprilie 2024. Pe spatele bonului casierul va nota „Campanie THANK YOU” si va semna (astfel încât clienții să beneficieze doar o singură dată de această reducere). Valoarea cumpărăturilor nu este limitată la o sumă maximă. Voucherul de reducere poate fi folosit doar pentru cumpărături, rezervări și comenzi în magazinele fizice, făcute în perioada 25 - 28 aprilie 2024. Voucherul nu poate fi folosit la deschiderea unui nou magazin sau redeschiderea unui magazin. La deschiderea unui nou magazin sau redeschiderea unui magazin pe o perioada de o săptămâna sunt prezentate preturi speciale, in toata aceasta perioada nu se poate folosi voucherul Thank You cu discount de 15%. Campania se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. 

      2. LandingPage – clienții vor putea citi mai multe informații despre campanie pe www.jysk.ro/THANKYOU , iar regulamentul poate fi consultat aici.  

VII.1. Prin participarea la campania „THANK YOU” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

VII.2. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

VII.3 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe www.JYSK.ro.