Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

top banner valeni

CÂȘTIGĂTOR

Câștigătoarea concursului organizat cu ocazia Marii Deschderi JYSK Vălenii de Munte este Leonte Florina Andreia, care a ales ca produs preferat perdeaua snur Nisser. Felicitări, ați câștigat un card cadou JYSK de 1500 de lei. Veți fi contactată pe mail pentru detalii. 


Puteți vedea detaliile tragerii la sorți aici: 
https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/8802-marea-deschidere-jysk-valenii-de-munte
Identificatorul unic de concurs este adresa de mail cu care v-ati inregistrat in concurs. 

JYSK ROMÂNIA ANUNȚĂ DESCHIDEREA MAGAZINULUI JYSK VĂLENII DE MUNTE

Te așteptăm joi, 31 ianuarie, ora 8:00, în noul magazin JYSK Vălenii de Munte din Bulevardul Nicolae Iorga nr.77, să sărbătorim deschiderea noului magazin JYSK Vălenii de Munte și să bem o cafea împreună. În plus, te invităm să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia deschiderii JYSK Vălenii de Munte. 

Te așteptăm cu:

   Un mic dejun delicios. Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 - 10.00.

  150 de perne cu umplutură din pene de rață GRATIS. Oferim 150 de perne cu umplutură din pene de rață primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

  Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 31 ianuarie - 06 februarie 2019.

  Până la 12 rate fără dobândă prin Bonus Card. Până la 10 rate fără dobândă prin CardAvantaj și Star Card. Numai cu ocazia deschiderii JYSK Vălenii de Munte!

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Vălenii de Munte din strada Bulevardul Nicolae Iorga nr. 77.
 

VEZI MAI MULTE DETALII DESPRE DESCHIDEREA JYSK VĂLENII DE MUNTE:

Eveniment Faceook Tulcea Comunicat de presa JYSK Tulcea Harta magazin JYSK Tulcea