Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ziua Mondială a Somnului | Reducere de până la 60%

Pat continental cu tăblie

Accesorii care îți sporesc confortul în dormitor

Dacă nu te simți 100% confortabil în patul în care dormi, există câteva soluții care să te ajute să ridici nivelul de confort al dormitorului. Cel mai evident este să îți iei o nouă saltea. Dar, de multe ori, e și soluția cea mai costisitoare. Dacă salteaua ta nu e uzată, nu trebuie să faci o cheltuială mare imediat, fără să iei în considerare alte opțiuni. Poți încerca să îi sporești confortul folosind diverse accesorii pentru saltele și, de ce nu, poți să economisești astfel o sumă considerabilă.
 

Dacă dormi împreună cu partenerul și folosți două saltele pentru o persoană în locul unei saltele duble, folosește o îmbinare pentru saltele care să umple spațiul dintre ele și să le unească. Astfel vei scăpa de golul dintre cele două saltele care, să recunoaștem, poate deveni foarte deranjant. 

Un aspect mai luxos

Dacă folosești un pat pentru somieră, picioarele speciale pentru acest tip de pat pot schimba în bine aspectul vizual al saltelei tale. Și tot pentru confort, dar și pentru un somn mai liniștit, îți recomandăm o tăblie de bat. Aceasta are și un rol practic, și unul de înfrumusețare. Va proteja peretele și îți va da senzația de protecție, pentru că nu vei mai dormi cu capul lângă un perete rece, ci lângă o tăblie de pat tapițată și confortabilă. Un alt avantaj al tăbliilor de pat este că scot în evidență patul din dormitor și îl integrează natural cu restul mobilierului. Poți citi aici mai multe despre tăbliile de pat.  

Accesorii dormitor

Dacă petreci mult timp în pat, fie pentru că stai la laptop, te uiți la seriale pe Netflix, citești o carte sau stai împreună cu cel mic pe pat și vă uitați la cărți ilustrate, îți vor fi de mare ajutor niște perne pentru spate. Cu ajutorul lor vei putea sta într-o poziție mai confortabilă atunci când nu vrei să stai culcat, ci doar sprijinit. 

 

Protecție și confort

Poți crede că salteaua superioară e doar un moft. Dar nu e deloc așa. Dacă ai o saltea uzată sau nepotrivită, o saltea superioară va compensa neajunsurile saltelei principale. Dacă ai o saltea principală bună, salteaua superioară sau topper-ul, cum mai este cunoscută, îi va spori confortul și, cel mai important, va proteja de uzură salteaua principală. Află mai multe despre avantajele folosirii unei saltele superioare aici. 

Foarte important atunci când vorbim despre confortul din dormitor este să ai o lenjerie de pat de calitate, în care să poți dormi fără să te supraîncălzești sau fără să îți fie frig și care să fie plăcută la atingere. Lenjeriile de pat din bumbac, bumbac satinat sau bumbac organic sunt cele în care te vei simți cel mai confortabil, pentru că sunt realizate din materiale care îi permit corpului să respire.

Lenjerie de pat din bumbac organic

Lenjeriile de pat AYA din bumbac organic 100%. 

 

Descoperă mai mult

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

3 lenjerii de pat noi cu aspect lejer, ideale pentru vară

3 lenjerii de pat noi cu aspect lejer, ideale pentru vară