Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Decorațiuni penru grădină

Amenajează-ți un spațiu relaxant cu ghivece suspendate și felinare de grădină

Primăvara acesta avem în prim plan o tendință pe care o regăsim indiferent de spațiu și stilul designului interior și care ne fascinează prin naturalețe. Inițial am introdus accesoriile în sufrageriile și dining-urile noastre, apoi și în decorul grădinilor și al balcoanelor. Acestea se integrează cu ușurință datorită eleganței pe care o emană, adăugând un strop de naturalețe decorului. Vorbim, desigur, despre tendința textilelor țesute manual care a cuprins și spațiile exterioare ale casei noastre. Naturalețea textilelor cu aspect "handmade" este foarte plăcută vizual. Acestea insuflă viață grădinilor și balcoanelor noastre datorită caracterului natural, fibrelor aspre la atingere, cu un puternic rol decorativ. 

Jardinierele realizate manual se combină foarte bine cu alte tipuri de materiale cum ar fi fibrele din polipropilenă din care este realizat șezutul băncii BEDER și și felinarul pentru grădină din metal IBISHUSE: 

 

"Handmade" nu trebuie să însemne neapărat că ne axăm  doar pe obiecte realizate exclusiv din răchită și ratan, așa că poți combina mai multe materiale și culori naturale pentru un rezultat impresionant. De exemplu, în această imagine am asortat jardinierele pentru grădină SVANE realizate din poliratan rezistent la apă, cu jardinierele SANSEBIE din răchită cu o nuanță de gri și felinarul din bambus EGEHJORT.

Vrei să vezi mai multe accesorii de grădină

 

Transformă-ți grădina sau balconul într-un spațiu perfect pentru relaxare cu textile țesute manual. Jardinierele cu aspect natural ca acestea creează un look perfect pentru grădină sau balcon dacă vei adăuga și plante aromatice sau decorative colorate. Îți recomandăm plante ca busuiocul, oregano, rozmarinul și cimbrul. Astfel vei avea mereu o sursă de plante aromatice la îndemână pentru preparatele tale culinare. Iar plantele perene ca lavanda te vor încânta prin parfumul și culoarea relaxante. 

 

În serile călduroase de vară la care visăm cu toții, poți să te bucuri de atmosfera minunată creată de felinarul BRUSHANE. Relaxează-te cu o ceașcă de cafea și bucură-te de momentele libere. 

Îți dorim un sezon cald excelent! 

Descoperă mai mult

Ghid: Găsește umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: Găsește umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Ghid: cum să-ți alegi scaunele de grădină pentru noul sezon

Ghid: cum să-ți alegi scaunele de grădină pentru noul sezon