Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Magdalena - Ambasadorul JYSK

Magdalena a câștigat concursul Ambasadorul JYSK și a plecat în Dubai

Dată:

Categorie: Viața la JYSK, Toate articolele

Cuvinte cheie: ambasador JYSK, angajati JYSK, JYSK Deva, vacanta Dubai, concurs jysk

"Am fost mulțumită și pentru vacanța în sine, dar și pentru faptul că am primit o apreciere. Până la urmă, vacanțele vin și trec, dar aprecierile rămân în sufletul omului. Am simțit că după o viață de muncă am primit o apreciere de valoare", așa își începe povestea despre vacanța câștigată în Dubai colega noastră din magazinul JYSK Deva, Magdalena.

Magdalena are 58 de ani, locuiește în Deva și, din 40 de ani de muncă, 10 ani i-a petrecut în JYSK. Este unul dintre cei mai vechi angajați din România și, acum, este câștigătoarea concursului JYSK Ambassador Around The Globe, în cadrul căruia ne-am propus să premiem colegul care trăiește cel mai puternic valorile JYSK. La concurs au participat angajați din magazinele din toată țara, premiul fiind foarte atractiv: o vacanță pentru două persoane în orice destinație își dorește câștigătorul.   

În luna ianuarie, Magdalena a plecat împreună cu soțul său în vacanța câștigată, iar la întoarcere am vrut să aflăm cum s-a simțit, ce i-a plăcut în Dubai și ce înseamnă pentru ea să fie Ambasador JYSK. 

Cum ai intrat în concursul JYSK Ambassador Around the Globe?

A venit șefa și ne-a spus că există acest concurs, ne-a spus ce trebuie să facem și ne-a întrebat unde am vrea să mergem, în cazul în care am câștiga. Eu nu am crezut în viață în câștiguri de genul acesta, nu am câștigat niciodată nimic. Dar șefa mea, Anca, a insitat să îi spun un loc, și atunci am spus pur și simpu, în Dubai. Nu m-am gândit nicio clipă că o să și ajung acolo.  


Magdalena Varga vananta in Dubai

De ce ai ales Dubai?

Nu am ales pentru că îmi doream foarte tare să ajung în Dubai, ci doar i-am spus așa, repede, fără să mă gândesc, primul oraș care mi-a venit în minte, Dacă aș fi știut că o să câștig mi-aș fi ales probabil ceva din Europa, unde m-aș fi descurcat mai ușor să vorbesc în franceză. În Dubai mi-a fost mai greu să mă descurc cu engleza. Pe mine mă impresionează tot ce e frumos și aș vrea să vizitez orice țară din lumea asta, dar atunci mi-a venit în minte Dubai. Și mă bucur, pentru că am văzut lucruri frumoase. Am văzut o altă civilizație. 

"E incredibil să mergi într-un oraș atât de mare, cu atâta populație, cu forfotă, cu oameni care vin și pleacă și multe mașini, dar care e foarte curat. Dacă oprești pe stradă pe cineva să îl întrebi ceva, toată lumea zâmbește și este calmă" (Magdalena). 


Magdalena si sotul ei in Dubai

Magdalena și soțul ei, în timpul vacanței în Dubai.

Ce ți-a plăcut cel mai mult acolo?

Mi-a plăcut foarte mult curățenia. E incredibil să mergi într-un oraș atât de mare, cu atâta populație, cu forfotă, cu oameni care vin și pleacă și cu multe mașini, dar care e foarte curat. Dacă oprești pe stradă pe cineva să îl întrebi ceva, toată lumea zâmbește, este calmă. Au fost foarte drăguți. Și în metrou e curat, chiar dacă oamenii intră în continuu. Mi-au plăcut și clădările lor impresionante, tot timpul am avut sentimentul că o să mă pierd, că sunt atât de mică pe lângă ele. E frumos! 

Ce ai recomanda cuiva să vadă dacă ajunge pentru prima dată în Dubai?

Eu nu știu engleză și mi-a fost foarte greu să mă descurc. De exemplu, noi ne-am dus cu taxiul până la metrou, care este suspendat în Dubai, ceea ce e foarte frumos pentru că poți vedea orașul. Am fost în Dubai Mall, care e foarte mare, cred că este cât un oraș din România. Am stat vreo două ore, dar este foarte aglomerat. Totul era însă foarte frumos, magazinele erau elegante. Am mai fost și în Ungaria, și în Grecia, dar așa de frumos nu a fost nicăieri. 


Magdalena Dubai Mall 

În Dubai ai fost cu soțul tău. Cum a reacționat când a aflat că ai câștigat?

Nu m-a crezut. Eu eram atunci în delegație la Sebeș. L-am sunat și i-am spus că am câștigat, dar nu m-a crezut. Apoi, când s-a convins, a fost atât de încântat încât jumătate din Deva a știut că eu plec în Dubai. Avem lângă noi un magazin unde ne facem cumpărăturile și doamnele de acolo ne știu. Când am mers în magazin m-au felicitat doamnele, le-am întrebat de ce mă felicită și mi-au spus că știu de la soț că plec în Dubai. 

Ce înseamnă pentru tine să fii Ambasador JYSK?

Și înainte de acest concurs eu cred că am fost tot timpul un bun ambasador. Cred că un bun ambasador, la locul de muncă, prezintă produsele cât mai bine, atrage clienții prin felul de a fi. Și în afara serviciului, fie că mă crede cineva sau nu, eu am vorbit tot timpul foarte frumos despre locul meu de muncă. Am 40 de ani de muncă, dar JYSK este primul loc unde mă simt foarte bine. Fac orice pentru ca la JYSK să fie frumos. Vorbesc prietenilor despre JYSK, le spun ce produse bune avem, chiar dacă sunt în afara serviciului.  

"Toată viața am avut o familie frumoasă, mi-a fost foarte bine în familia mea, cu soțul meu, iar acum că am primit și satisfacția muncii mele de o viață, chiar mă simt împlinită din toate punctele de vedere. Sunt fericită" (Magdalena).  


Magdalena Varga JYSK

La petrecerea anuală a angajaților, Magdalena a fost premiată pentru activitatea ei de 10 ani în cadrul companiei. Premiul i-a fost înmnânat de Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.   

 

Ai produse preferate de la JYSK?

Îmi plac foarte mult pilota și pernele ULVIK, am decorațiuni de la JYSK, perne de scaun, am o mulțime de produse de la JYSK. Cumpăr tot timpul. Îmi iau tot timpul lumânări parfumate. Când primim ceva nou eu cumpăr tot timpul, nu doar pentru mine, ci și pentru prieteni, dacă e ziua cuiva sau dacă vreau să fac un cadou cuiva. Avem o gamă largă de decorațiuni și prietenii mei se bucură atunci când le dau cadou. 

Ce îți place în echipa în care lucrezi în magazinul JYSK Deva?

Eu am 58 de ani, iar colegii mai sunt, majoritatea, mai mici decât copiii mei. La JYSK, chiar dacă vine cineva nou, reușim să îl integrăm foarte repede în echipă și ne simțim ca acasă, ca într-o familie. Comunicăm. Și șefa mea este o fată deosebită, ne ajută în orice problemă, dacă nu înțelegem ceva. Eu asta le spun și colegilor mei – aici,la serviciu, trebuie să ne înțelegem ca în familie. Pentru că de multe ori stai mai mult la serviciu decât acasă. Îmi place că ieșim în oraș împreună cu colegii, pentru că atunci când ești la locul de muncă ai o altă atitudine, dar când ieși undeva în ora ești mai deschis, te schimbi. Eu mai am trei ani până ies la pensie și am spus că o să îmi fie extrem de greu să renunț la JYSK.

JYSK Deva

Magdalena alături de colegii din JYSK Deva

 

Ce suveniruri le-ai adus copiilor tăi din vacanță?

Le-am adus magneți, curmale, pentru nepoței am adus niște pixuri aurii și dulciuri. Nu am adus mare lucru, pentru că de obicei când merg în concediu aduc doar mici amintiri. Ei s-au bucurat. Am doi copii, un băiat de 36 de ani și o fată de 34 de ani, și două nepoțele, de la fiecare copil câte o fetiță. O nepoțică are 7 ani și cealaltă 7 ani și 8 luni. Toată viața am avut o familie frumoasă, mi-a fost foarte bine în familia mea, cu soțul meu, iar acum că am primit și satisfacția muncii mele de o viață, chiar mă simt împlinită din toate punctele de vedere. Sunt fericită.