Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Masuta rotunda din metal si sticla si masuta de cafea patrata

Măsuță de colț sau măsuţă de cafea? Vezi care sunt diferențele

Măsuțele de cafea și măsuțele de colț au atât rol estetic, cât și practic în amenajarea interioară, iar cele două tipuri de măsuțe pot fi folosite în diferite camere din locuința ta. La prima vedere poate fi greu să distingi între o măsuță de cafea și una de colț, însă îți vom arăta că există câteva mici diferențe.

Care este diferența dintre măsuțele de colț și măsuțele de cafea?

Măsuțele de colț și măsuțele de cafea pot fi folosite pentru scopuri similare, dar există o modalitate ușoară de a face distincția între cele două. Măsuțele de cafea sunt mai mari și adesea mai joase decât măsuțele de colț. Măsuțele de colț sunt plasate de obicei la capătul canapelei la aproximativ aceeași înălțime la care se află cotiera. O măsuță de cafea este adesea plasată în fața canapelei la aceeași înălțime cu șezutul canapelei.

Poți folosi o măsuță de colț ca măsuță de cafea?

O pereche de măsuțe de colț asortate sunt o alternativă excelentă la o măsuță de cafea tradițională. Ele pot fi aranjate pentru a da iluzia unei singure mese, dar pot fi, de asemenea, despărțite și folosite separat atunci când este necesar. Poate fi o opțiune excelentă pentru spațiile mici care au nevoie de piese de mobilier versatile.

Round end tables in yellow and dusty rose

 

Este normal ca o măsuță de cafea să fie puțin joasă, așa că dacă vrei să poți mânca la masă, ar fi bine să alegi o masă care să fie puțin mai înaltă. O variantă bună ar putea fi o măsuță de colț, deoarece acestea sunt de obicei puțin mai înalte decât măsuțele de cafea.

Măsuțe multifuncționale și măsuțe de cafea

Mesele mici sunt excelente pentru atât de multe scopuri. O măsuță de cafea mai mică poate fi folosită ca noptieră în dormitor sau ca o masă pe care copiii se pot juca în camera lor. În afară de a fi folosită ca măsuță de cafea, o masă de colț este excelentă pentru a expune o vază cu flori, ca o masă de bar sau cu o lampă de masă într-un colț întunecat.

Round end table in gold and glass and round wood coffee tables
Măsuță cafea KALVEHAVE Ø70 stejar
325 Lei/buc
449 Lei /buc
REDUCERE 27%
Exclusiv Online
Măsuță cafea KALVEHAVE Ø55 stejar
235 Lei/buc
329 Lei /buc
REDUCERE 28%
Exclusiv Online

 

O alegere populară este decorul din sufragerie pe care îl poți obține cu un grup de mese mai mici. Când îți decorezi casa cu mese mici, poți combina diferite culori, forme și înălțimi.

La JYSK poți găsi atât măsuțe de colț, cât și măsuțe de cafea într-un design care să te ajute să creezi un decor unitar acasă. Combină și asortează măsuțele pentru a se potrivi spațiului tău de locuit și decorului interior.

Vezi aici toate măsuțele de cafea și măsuțele de colț

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG