Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
mobilier stejar SEJS

Noutăți: SEJS – noua gamă de mobilier modern pentru sufragerie, bucătărie și hol

Dată:

Categorie: Toate articolele, Camera de zi

Cuvinte cheie: mobilier stejar, amenajare camera de zi, amenajare bucatarie

Mobilierul de culoarea lemnului, în tonuri deschise și luminoase, și-a făcut loc din ce în ce mai mult în preferințele designerilor de interior în 2017. De la parchet, până la mobilier și grinzi, lemnul de culoare deschisă oferă unui interior senzația de natural, spațiu deschis, luminos și primitor.

Pentru că urmărim mereu să aducem în sortimentul nostru mobilier care să urmeze cele mai noi trenduri, în 2018 am introdus în gama noastră de mobilier de interior colecția SEJS. Aceasta include piese realizate din lemn masiv de stejar și furnir de stejar de culoare deschisă, cu design minimalist și linii drepte, simple. Este o colecție amplă, cu piese de mobilier destinate camerei de zi, bucătăriei, holului și dormitorului, așadar dacă îți dorești ca locuința ta să arate unitar, gama SEJS este o soluție bună. 

AVANTAJELE MOBILIERULUI DIN STEJAR

Lemnul de stejar este unul dintre cele mai populare materiale folosite în realizarea mobilierului. Este durabil, are un aspect plăcut și este accesibil ca preț. Pentru că este un lemn rezistent, e folosit adesea pentru realizarea cadrelor de canapea, a meselor și scaunelor. Mobilierul realizat din lemn de stejar îmbătrânește frumos, pentru că frumusețea lui nu se duce în timp. De asemenea, este ușor de combinat cu alte materiale și este potrivit pentru o mare varietate de interioare – moderne, scandinave, clasice, tradițional sau retro.

CAMERA DE ZI MOBILATĂ CU GAMA SEJS

Dacă te-ai convins de avantajele mobilierului din lemn de stejar, îți arătăm mai jos câteva propuneri despre cum poți avea o cameră de zi mobilată cu piese SEJS în stil scandinav. Îți propunem două amenajări, una cu mobilier contrastant și cealaltă cu piese de culoare deschisă, luminoase. 


Sufrageria SEJS și EGENSE este amenajată cu măsuță de cafea și masă de colț SEJS, alături de care am folosit două canapele EGENSE de culoare închisă. Atât canapelele, cât și măsuțele, au un design minimalist și simplu, de aceea se potrivesc foarte bine împreună. În plus, culoarea picioarelor canapelelor este aceeași cu cea a mobilierului SEJS, ceea ce sporește aspectul unitar al mobilierului. Contrastul dintre culoarea canapelelor și cea a măsuțelor scoate în evidență frumusețea lemnului de stejar. 


 Sufrageria SEJS și GEDSER este amenajată cu măsuță de cafea și vitrină SEJS , plus canapele GEDSER și fotoliu GEDSER de culoare deschisă. Toate piesele au tonuri naturale, deschise, ceea ce fac ca această cameră să pară aerisită și spațioasă, chiar dacă nu este foarte mare. Această amenajare reprezintă o soluție potrivită pentru locuințe mici, în care spațiul este limitat. Vitrina SEJS este prevăzută cu uși cu sistem de închidere lentă și sticlă securizată, iar măsuța de cafea are spațiu de depozitare, un plus atunci când nu ai la dispoziție o cameră mare. În această cameră poți integra și comoda TV SEJS, prevăzută cu două rafturi și două compartimente cu uși. 

 

BUCĂTĂRIE ȘI DINING SEJS


Gama include și piese de mobilier cu ajutorul cărora îți poți amenaja o zonă de dining completă. Scaunele de dining SEJS au un aspect tradițional, cu șezut tapițat și spătar cu zăbrele din lemn, iar masa de dining este simplă, minimalistă. Pentru că în bucătărie spațiile de depozitare sunt foarte importante, poți folosi vitrina suspendată și bufetul SEJS.


Dining STEJS

O bucătărie mobilată cu gama SEJS. 


O altă propunere, porivită pentru spații mici, este o bucătărie în care zona de luat masa este reprezentată de o masă de bar și scaune de bar. Acestea sunt mai înguste și te ajută să salvezi spațiu. Masa de bar poate fi combinată și cu scaune de bar din aceeași gamă sau cu scaune în stil diferit, pentru un efect mai interesant, precum scaunele de bar JONSTRUP. 


 

MOBILIER SEJS PENTRU BIROU


Fie că ai o cameră destinată biroului sau doar o zonă de birou în sufragerie sau în dormitor, mobilierul SEJS este o soluție elegantă și minimalistă. Biroul are o lungime de 120 cm și o adâncime de 60 cm, ceea ce îl face potrivit nu doar pentru cei care folosesc laptop, ci și pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu pentru unitate, monitoare etc. Biroul are și un sertar cu sistem de închidere lentă, unde poți depozita lucrurile pe care vrei să le ai aproape atunci când stai la calculator. 

Tot pentru depozitare poți folosi vitrina SEJS, prevăzută cu sertare, rafturi și compartimente cu ușă din sticlă. 

 

MOBILIER SEJS PENTRU HOL 


De multe ori neglijăm holul, chiar dacă este prima încăpere pe care cineva o vede atunci când intră. Holul este un spațiu de trecere, dar e folosit și ca spațiu de depozitare de majoritatea dintre noi, mai ales de cei care locuiesc în apartamente mici. Un cuier pentru hol și o comodă cu sertare, pe care îți poți pune cheile, ochelarii de soare sau geanta atunci când ajungi acasă, te vor ajuta să îți transformi holul într-un spațiu util.Ce cameră ai mobila cu gama SEJS? Spune-ne în comentarii.