Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Vezi gama variată de paturi de zi

Paturile de zi: O alegere elegantă și versatilă

Paturile de zi au început să fie tot mai populare în locuințele în care se pune accent pe relaxare. Cel mai probabil, versatilitatea este cea care face ca acest tip de mobilier să fie atât de popular. Dacă paturile de zi ți-au atras atenția și vrei să afli mai multe despre avantajele acestei piese de mobilier, citește mai departe și descoperă dacă un astfel de pat este potrivit și în locuința ta! 

La JYSK, avem o selecție excelentă de paturi de zi moderne și confortabile, din materiale diferite și în culori variate. Deoarece ne plac foarte mult paturile de zi și credem că aduc un plus de estetică în interiorul casei, vom evidenția în acest articol trei paturi de zi care sunt prezente în tendințele actuale și care pot să se încadreze perfect în casa ta.

NOREFJELL: Design deosebit și confort sporit

Patul nostru de zi NOREFJELL este o piesă de mobilier care aduce eleganță în casa ta. Poate fi considerată o piesă de design în sine, datorită liniilor sale simple și al aspectului scandinav. Patul de zi este disponibil atât în nuanța gri deschis, cât și în gri închis, astfel încât să poți alege nuanța care îți va face camera de zi, dormitorul, holul sau camera de oaspeți să arate minunat. Versatilitatea patului de zi NOREFJELL îl face o soluție practică pentru aproape fiecare cameră din casa ta.

 

Transformă-ți bucătăria într-un spațiu care să fie mai mult decât un simplu loc pentru gătirea mâncării. Așază un pat de zi în bucătărie pentru a crea o zonă de relaxare potrivită pentru invitați sau bucură-te de un moment de liniște alături de copii - atunci când citesc o carte sau când își fac temele în timp ce tu prepari cina.

Folosește patul NORDEFJELL pentru oaspeți sau pentru propria relaxare

O modalitate diferită prin care poți utiliza un pat de zi este de a-l folosi ca pat suplimentar pentru oaspeții care vor rămâne la tine peste noapte, iar NORDEFJELL este o alegere foarte confortabilă. Deci, dacă te gândești să îți cumperi o canapea, atunci un pat de zi ar putea fi o soluție excelentă. 

Suprafața generoasă a patului de zi face ca NORDEFJELL să fie un spațiu primitor pentru un o repriză scurtă de somn pe timpul după-amiezii sau atunci când vrei să citești o carte bună. Patul de zi este confecționat dntr-o țesătură durabilă, care va fi suficient de rezistentă pentru multe momente de relaxare și confort. 

 

VANTINGE: stil boem cu perne deco și pături colorate

VANTINGE este, un pat de zi practic pe care îl poți transforma cu ușurință într-un pat confortabil. Poți spori și mai mult confortul din dormitor prin decorarea patului de zi cu perne decorative și pături mari și pufoase. În locuințele mai mici, patul de zi poate avea rolul unei mici canapele pe timpul zilei și al unui pat dublu pe timpul nopții.

 

Descoperă selecția noastră de paturi de zi și găsește-l pe cel perfect pentru casa ta.

Unde ai dori să îți așezi patul de zi? Spune-ne în comentarii.

 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG