Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ziua Mondială a Somnului | Reducere de până la 60%

Set lenjerie albă și Kathrine Møller Vinther

3 lenjerii de pat noi cu aspect lejer, ideale pentru vară

Fiecare cameră din casa ta ar trebui să te facă să te simți confortabil, iar o lenjerie nouă de pat poate să aducă un pic de lux și prospețime în dormitorul tău. Atmosfera dormitorului tău este importantă pentru a avea parte de armonie, iar senzația pe care ți-o oferă țesătura moale atunci când o atingi, te invită să te relaxezi.

De două ori pe an, o întrebăm pe experta noastră în tendințele, calitatea și confortul pe care le oferă lenjeriile de pat, Category manager-ul Kathrine Møller Vinther, care sunt lenjeriile ei preferate dintre cele nou intrate în sortimentul nostru. 

„Într-o lume aflată în continuă schimbare, avem nevoie de niște vibrații pozitive pentru a începe ziua într-o notă veselă”, spune Kathrine și continuă: „Fiecare dintre cele trei modele pe care ne concentrăm aici, ajută la îndeplinirea acestei nevoi.”

ERNA - PENTRU SUFLETE ROMANTICE

Lenjerie de pat cu flori într-un dormitor luminos
Lenjerie pat+cearșaf ERNA 140x200 roz
200 Lei/set
279 Lei /set
REDUCERE 28%
gold

 

„Acest design îți oferă tot ce ți-ai putea dori de la o lenjerie de pat cu flori”, începe Kathrine. „Cu cât te uiți mai mult la imprimeul lenjeriei ERNA, cu atât vezi mai mult talentul artistic al florilor desenate manual, dar imprimate digital. Văd această lenjerie de pat ca pe o soră a imprimeului de pe lenjeria de pat ELLA, care are flori violet și roz pe un fundal negru și are un aspect mai dramatic. ERNA este mai calmă și are un aspect mai lejer. Are dungi subțiri verzi pe spate care completează perfect fața romantică și schimbă complet aspectul în dormitor.”
ERNA este o lenjerie de pat din 100% bumbac satinat, care oferă o senzație foarte moale la atingere și o strălucire plăcută.

MALOU - ASPECT LEJER ȘI AERISIT

 

MALOU este o noutate în sortimentul nostru din mai multe puncte de vedere. Este foarte moale la atingere datorită de materialului din care este realizată: muselină de bumbac, pe care s-ar putea să o cunoști de la păturile pentru copii. Această țesătură ușoară este perfectă pentru nopțile calde de vară”, explică Kathrine. „MALOU este disponibilă în două culori (aqua și gri închis) și poate fi asortată cu alte nuanțe sau tipuri de materiale – de exemplu, o poți combina cu o față de pernă într-o culoare contrastantă pentru un efect dinamic sau cu una într-o nuanță pastelată pentru un aspect romantic.”
MALOU este realizată din 100% muselină din bumbac, o țesătură lejeră, cu o structură elegantă.

BIBI - PENTRU CEI NOSTALGICI

 

„Dacă adori aspectul vintage și te gândești adesea la vremurile când viața era puțin mai simplă, BIBI este setul de lenjerie perfect pentru tine”, sugerează Kathrine. „Această lenjerie de pat albă este realizată din 100% bumbac, cu o broderie franțuzească drăguță pe fața lenjeriei – urmând tendința pe care o vedem și în modă, unde cămășile și fustele împodobite cu broderie revin. Reînvierea acestui stil adaugă un element de măiestrie designului și înfrumusețează dormitorul cu aspectul său romantic.”
BIBI este realizată din 100% bumbac, iar fețele de pernă sunt simple pentru o experiență de somn mai confortabilă.

Descoperă mai mult

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

Bestsellerele anului 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute

Bestsellerele anului 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute