Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
TANJA lenjerie de pat 100% bumbac percal

Propuneri de lenjerii de pat pentru un dormitor lejer

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Cuvinte cheie: lenjerii de pat

Fiecare cameră din casa ta ar trebui să te facă să te simți confortabil, iar o lenjerie nouă de pat poate să aducă un pic de lux și prospețime în dormitorul tău. Atmosfera dormitorului tău este importantă pentru a avea parte de armonie, iar senzația pe care ți-o oferă țesătura moale atunci când o atingi, te invită să te relaxezi.

În plin sezon de vară, îți prezentăm câteva propuneri noi de lenjerii de pat din bumbac 100% pentru un dormitor lejer. Este vorba despre patru seturi noi de lenjerie de pat, care îți vor reîmprospăta patul cu o doză de culoare și multă bună dispoziție.

De la Katherine Moeller Winter, colega noastră de la departamentul de achiziții, vei afla cum a ales materialele, care sunt seturile ei preferate și cum se potrivesc cu noile tendințe.

TANJA - ÎNTR-O NOTĂ CLASICĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Pat cu o lenjerie de pat cu model în pătrățele într-un dormitor

 

"Să începem cu TANJA, una dintre lenjeriile de pat nou intrate în gama noastră, cu un model cu pătrățele în nuanțe de kaki", spune Katrine. "În privința acestui model, sunt atrasă de contrastul dintre culoarea naturală, aproape organică și modelul industrial, geometric. Această combinație este potrivită pentru orice dormitor, indiferent de stilul în care este mobilat", a spus ea, adăugând: "Tu îl poți folosi ca bază pentru amenajarea dormitorului și pentru a obține o atmosferă romantică, naturală sau masculină. TANJA este confecționată din 100% bumbac percal care este extrem de plăcut la atingere. "

MINNA - ECHILIBRATĂ ȘI DINAMICĂ 

Lenjerie de pat cu model de triunghiuri și pătrate albastre pe un fundal alb

 

Bucură-te de dinamismul și echilibrul din modelul abstract al lenjeriei de pat MINNA, care îți va alimenta imaginația. Iată cum prezintă Katrine modelul de pe lenjeria de pat: „Într-o dimineață am crezut că văd păsări pe cer, iar a doua zi mi s-a părut că vad pânzele unor bărci pe mare. Nu vei vedea două seturi care au același model, așadar lenjeria ta va fi unică. Lenjeria de pat MINNA este realizată din 100% bumbac. "

AMALIE - O ADIERE ROMANTICĂ 

Lenjerie de pat roz cu un model paisley intr-un dormitor rustic

 

„Caută cuvântul - romantic - în dicționar și vei vedea imaginea lenjeriei AMALIE lângă el”, spune Katrine cu un zâmbet. "Motivele florale pe un fundal roz oferă acestei lenjerii de pat un aspect feminin, romantic și, în același timp, clasic. Întoarce cearșaful de plapumă și vei vedea mici puncte albe pe un fundal roz. Această lenjerie de pat este o alegere excelentă pentru dormitoare romantice.

Lenjeria de pat TANJA va fi disponibilă pentru cumpărături online și în magazinele fizice începând cu luna septembrie.