Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

SILKEBORG – gama cu linii moderne și materiale naturale

Dată:

Categorie: Camera de zi, Toate articolele

Cuvinte cheie: mobilier dormitor, gama mobilier sufragerie, gama mobilier dormitor, gama mobilier dining

UPDATE: În 2018, gama SILKEBORG a fost înlocuită cu gama SEJS, despre care poți citi mai multe aici. 

Indiferent ce încăpere a casei vrei să mobilezi, în gama SILKEBORG vei găsi poduse cu design scandinav modern, de la noptiere și dulapuri pentru dormitor, până la mese, bufeturi și bănci pentru dining sau bucătărie. Îmbină-le și vei obține o locuință cu design nordic, coerent și solid.

Numele gamei vine de la orașul Silkeborg, o localitate daneză aflată în mijlocul peninsulei Jutlanda, într-o zonă în care natura oferă o mulțime de priveliști încântătoare. Începând din secolul al XIX-lea, orașul Silkeborg este cunoscut drept Orașul Spa-urilor, iar această tradiție pentru sănătate și wellness atrage mii de danezi în fiecare an aici, în căutarea unor cure pentru diverse probleme medicale.

Silkeborg gama de mobilier dormitor

Caracteristicile gamei SILKEBORG

Imaginează-ți că ești într-un spa. E un loc relaxant, liniștit și calm, în care mobilierul de lemn oferă confort. Așa te vei simți mereu într-o cameră mobilată cu piese SILKEBORG.  

Produsele din gama SILKEBORG au o calitate superioară, sunt realizate din lemn masiv de stejar tratat cu ulei, furnir de stejar și furnir decorativ de stejar. Liniile sunt simple, minimaliste, așa cum te aștepți să vezi în casele din nordul Europei, iar culoarea naturală este amplificată de tratamentul cu ulei, care oferă o strălucire caldă materialului.

Gama SILKEBORG

Asemenea formei pieselor de mobilier, și accesoriile sunt cât mai simple. Mânerele din metal sunt discrete, iar sertarele pe șine sunt prevăzute cu mecanism de oprire automată.

Avantajele mobilei din stejar

Stejarul este un lemn durabil, cu textură fină, rezistent la zgârieturi, care se pătează greu și care nu atrage praful în catități la fel de mari precum alte materiale. Chiar dacă este un material dur, lemnul de stejar poate fi modelat în diferite feluri, ceea ce permite producătorilor să realizeze mobilă cu design interesant și atractiv.

În ceea ce privește îngrijirea, stejarul nu are nevoie de atenții speciale. Este de ajuns să îl lustruiești de două ori pe an, pentru a-i reda strălucirea și pentru a elimina posibilele zgâieturi. Un alt avantaj este versatilitatea pieselor din lemn de stejar, care pot fi folosite atât pentru un décor tradițional, cât și pentru unul modern – în combinație cu piese din metal sau plastic.  

Dormitorul SILKEBORG 

(Click pe "+" pentru mai multe sfaturi)

(Click pe "+" pentru mai multe sfaturi)

Camera de zi SILKEBORG 

(Click pe "+" pentru mai multe sfaturi) 

Dining și bucătărie

(Click pe "+" pentru mai multe sfaturi)