Alege masa potrivită de living și dining pentru cine reușite în familie

O cină reușită începe cu masa potrivită. Va trebui să iei în considerare dimensiunea și forma camerei tale, fie că este vorba despre bucătărie sau despre sufragerie. O masă mare, extensibilă, este excelentă pentru mulți oaspeți, însă trebui să aveți suficient spațiu pentru a vă așeza la masă fără să o strângi. O masă dreptunghiulară care poate fi și extensibilă este o alegere bună pentru o cameră lungă și vei obține mai multe locuri în jurul acesteia, dacă este nevoie - dacă spațiul restrâns, poți lua în considerare și o bancă, precum și scaune de dining pentru a avea mai multă flexibilitate.

Citește și sfaturi pentru alegerea mese de dining. 

O masă de dining din diverse materiale

O masă rotundă este o alegere clasică și, dacă optezi pentru un model în stil de piedestal, poți avea parte de mai mult spațiu pentru picioare sub masă! În privința materialelor, o masă din lemn masiv așa cum este cea din stejar este o alegere clasică și poate fi asociată cu o gamă largă de scaune, în timp ce o masă din sticla oferă un aspect modern, fără să pară că ocupă mult spațiu.

Poți alege o masă cu picioare din lemn sau din metal, în diferite combinatii de culori, maro, bej, alb, cafeniu, stejar, negru, gri.