Iluminat pentru exterior prietenos cu mediul

Atmosfera serilor de vară va fi mult mai plăcută în grădina ta dacă vei fi înconjurat de lumini plăcute, feerice. Alege o lampă solară cu ajutorul căreia să economisești energie și să îți transformi grădina într-un spațiu plin de magie. Lămpile solare sunt decorative, dar te și ajută să faci economii de energie. Folosește-le pentru a crea o atmosferă confortabilă pe balcon, sau pentru a lumina terasa și grădina cu lumină caldă atunci când este întuneric. Citește și idei despre cum să-ți luminezi spațiul exterior. 

14 produse
    14 produse

    Bucură-te de mai multă flexibilitate

    Cumpără o lampă solară sau o ghirlandă luminoasă și nu va fi nevoie să îți faci griji cu privire la cablare, deoarece lampa care se încarcă solar poate fi mutată cu ușurință prin grădină și, astfel, oferă mai multă flexibilitate decât o fac lămpile de grădină obișnuite. Lămpile cu energie solară se încarcă în timpul zilei și se aprind automat atunci când se face întuneric, și pot lumina până la 8 ore.

    Lămpi solare din diferite materiale

    La JYSK vei găsi diferite modele și dimensiuni în gama de lămpi solare, lămpi rotunde sau dreptunghiulare. Felinare decorative și lămpi mici pentru masa de grădină sau lămpi solare care pot fi înfipte în iarbă. Vei găsi lămpi solare din diferite materiale: metalice, din plastic negru, oțel inoxidabil, aluminiu, cupru, sticlă sau materiale naturale: lemn și ratan.