Saltea autogonflabilă, izopren pentru camping și festival

Vezi gama noastră de saltele izopren pentru camping. Alege un izopren, o rogojină sau o saltea autogonflabilă cu pret accesibil pentru vacantele tale estivale. La JYSK avem saltele autogonflabile impermeabile și izoprene din spumă polietilenică, în toate gamele de prețuri. Indiferent dacă mergi într-o vacanță în camping, pe plajă, la un festival sau ai oaspeți peste noapte, o saltea gonflabilă pentru oaspeți este întotdeauna o soluție bună. O poți folosi ca suport comod pentru sacul de dormit, pentru că este ușor de ambalat și de transportat. Îți oferim saltele autogonflabile și izoprene simple în diferite modele, dimensiuni, și culori: verde și gri, astfel încât să îți cumperi o saltea care se potrivește nevoilor tale atunci când mergi în camping, la aer curat, stai in gradina sau in curte sau la festival. Nu o să ai nevoie de pompă electrică sau manuală pentru ca salteaua se umflă singură. 

Citește și camping la festivaluri - ce să pui în bagaj. 

5 produse
    5 produse

    Simte-te confortabil și atunci când mergi cu cortul

    Dacă plănuiești să petreci câteva nopți într-un camping anul acesta, sigur vei dori să te simți confortabil. Un izopren autogonflabil este o alegere potrivită, deoarece oferă un nivel mult mai ridicat de confort și îâi va oferi o izolație mai eficientă față de pământul rece.
    Poate că ai nevoie de o pompă de aer dacă vrei să o umfli mai rapid, sau doar deschide supapa și vezi cum salteaua începe să se umple cu aer. Când ești gata să împachetezi, rulează izoprenul strâns pentru a evacua aerul.