Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Vrei să te odihnești mai bine? Ai până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

Balcon cu ușă deschisă cu perdele

Întâmpină vara cu o varietate de culori în tendințe

Culorile în tendințe pentru vara 2023 te pregătesc să întâmpini sezonul estival și invită vara să rămână mult timp în decorul casei tale. 

Galbenul nisipiu și trandafiriul prăfuit împreună cu albul clasic sunt câteva dintre culorile în tendințe în vara acestui an.

 

Culorile acestei veri creează un contrast liniștitor cu cerul albastru și limpede, și cu verdeața proaspătă și se integrează perfect pe prosoapele de plajă BACKA.

Poți decora cu aceste culori pastelate atât în interior, cât și pe terasă sau pe balcon. Tonurile deschise și aerisite în combinație cu materiale naturale creează o eleganță fără efort, potrivită pentru orice locuință.

 

Pilota de vară STETINDEN în nuanța albastru celest îți va menține temperatura corpului la un nivel optim în timpul nopților de vară, iar culoarea clasică o face perfectă și pentru a fi folosită într-un fotoliu pe balcon sau chiar pe plajă.

Când zilele sunt mai însorite și pline de culoare, nu încerca să reduci nuanțele din decorul tău - adaugă în schimb mai multe perdele din țesături ușoare.


Culorile pastelate completează materialele subțiri și aerisite și te ajută să creezi o casă în tendințe în care este prezentă și atmosfera verii.

Descoperă mai mult

Covoarele: Avantajele folosirii lor și sfaturi pentru amenajare

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Invită căldura primăverii în casa ta cu noua colecție Nordic Mood

5 sfaturi despre cum să îți decorezi casa cu textile