Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Balcon cu ușă deschisă cu perdele

Întâmpină vara cu o varietate de culori în tendințe

Culorile în tendințe pentru vara 2023 te pregătesc să întâmpini sezonul estival și invită vara să rămână mult timp în decorul casei tale. 

Galbenul nisipiu și trandafiriul prăfuit împreună cu albul clasic sunt câteva dintre culorile în tendințe în vara acestui an.

Coș cu prosoape pe o plajă
Coș ALVAR Ø35x35cm natur
125 Lei/buc
159 Lei /buc
REDUCERE 21%

 

Culorile acestei veri creează un contrast liniștitor cu cerul albastru și limpede, și cu verdeața proaspătă și se integrează perfect pe prosoapele de plajă BACKA.

Poți decora cu aceste culori pastelate atât în interior, cât și pe terasă sau pe balcon. Tonurile deschise și aerisite în combinație cu materiale naturale creează o eleganță fără efort, potrivită pentru orice locuință.

Fotoliu cu pătură pe o terasă

 

Pilota de vară STETINDEN în nuanța albastru celest îți va menține temperatura corpului la un nivel optim în timpul nopților de vară, iar culoarea clasică o face perfectă și pentru a fi folosită într-un fotoliu pe balcon sau chiar pe plajă.

Când zilele sunt mai însorite și pline de culoare, nu încerca să reduci nuanțele din decorul tău - adaugă în schimb mai multe perdele din țesături ușoare.


Culorile pastelate completează materialele subțiri și aerisite și te ajută să creezi o casă în tendințe în care este prezentă și atmosfera verii.

Descoperă mai mult

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră