Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Scaune de dining în negru, gri, coniac și albastru deschis, cu picioare de stejar

JONSTRUP: scaunul de dining care te captivează prin simplitatea lui

Îmbunătățește-ți  decorul din zona de dining cu scaunul de sufragerie JONSTRUP, un exemplu clasic de stil și funcționalitate într-o combinație accesibilă și versatilă. Acest scaun captivant este disponibil în mai multe culori și țesături - imitație de piele în negru clasic și nuanța coniacului, material textil în nuanțele gri, albastru deschis prăfuit și galben curry sau muștar. Îți poți reînnoi și personaliza cu ușurință casa folosind scaunul de dining JONSTRUP pentru a crea un spațiu de luat masa care să reflecte personalitatea și gustul tău.

Un scaun în formă de scoică, cu accent pe confort și stil

Realizat cu multă atenție la detalii, JONSTRUP un scaun care îți susține corpul și îți oferă un confort deosebit pentru întâlniri memorabile în jurul mesei. Picioarele, realizate din oțel sunt îmbrăcate cu aspect de stejar și emană o notă de eleganță naturală, adăugând căldură și confort casei tale. Scaunul de sufragerie JONSTRUP este disponibil și ca un scaun de bar – un scaun înalt care se potrivește perfect cu mese înalte, blaturi de bucătărie și mobilierul de bar.

Scaun gri de sufragerie cu picioare din lemn cu aspect de stejar
Scaun JONSTRUP gri/stejar
2 buc. la 329 Lei
329 Lei /buc
Scaun de dining negru din imitație de piele cu picioare din lemn cu aspect de stejar

Cumpără JONSTRUP într-un set format din masă și scaune

Scaunul de dining JONSTRUP este disponibil și ca parte a diferitelor seturi de sufragerie care sunt formate din masă și scaune. Achiziționarea unui set de sufragerie este o soluție accesibilă și simplă pentru o amenajare completă și unitară a zonei de dining din casa ta, asigurându-te că zona de luat masa este bine echipată pentru a fi inima casei tale.

Dacă ești interesat de seturi complete cu masă și scaune, puteți arunca o privire și la seturile noastre de dining care includ alte scaune decât JONSTRUP.

Scaun de sufragerie bej cu picioare din lemn de culoare închisă și masă rotundă din stejar închis
Masă MARSTRAND Ø110/110x200 stejar închis
1650 Lei/buc
2499 Lei /buc
REDUCERE 33%
Nou
Exclusiv Online
Scaun JONSTRUP bej/stejar închis
2 buc. la 399 Lei
399 Lei /buc
Nou
Exclusiv Online

Întotdeauna o ofertă excelentă la scaunele de dining

Dincolo de confort, versatilitate și atractivitate estetică, scaunul de sufragerie JONSTRUP este popular și datorită accesibilității sale. Deoarece JONSTRUP este accesibil în comparație cu multe alte opțiuni de scaune de dining, vei putea transforma fără efort zona de dining. Scaunul JONSTRUP completează o varietate de stiluri de design interior, iar acesta va fi un plus perfect pentru casa ta și indiferent dacă alegi un aranjament monocromatic sau un amestec jucăuș de culori, acest scaun versatil te poate ajuta să creezi o zonă de luat masa potrivită pentru tine.

Pe lângă articolele populare de mobilier, cum ar fi scaunul de sufragerie JONSTRUP, sortimentul nostru include și o varietate de game de mobilier pentru decorarea întregii case. Găsește mai multă inspirație pentru casa ta în colecțiile noastre, cum ar fi gama VANDSTED sau la gama noastră de mobilier pentru interior.

Descoperă mai mult

Creează un decor în culori proaspete de vară

JONSTRUP: colecția de scaune pentru bucătărie, sufragerie și birou

8 sfaturi: cum să speli corect prosoapele de bucătărie și să le păstrezi îngrijite

EARTHEN LUXE: armonie în culori și materiale naturale