Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Vrei să te odihnești mai bine? Ai până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

Mobilier de grădină din lemn masiv de tec

Mobilier de grădină din lemn masiv de tec

Lemnul masiv de tec este materialul natural ideal pentru mobilierul de grădină. Este durabil, are nevoie de întreținere redusă, este plăcut la atingere și nu în ultimul rând, are un aspect absolut minunat.

Lemnul de tec este foarte potrivit dacă îți dorești un mobilier de grădină rezistent la intemperii. Are proprietăți naturale de hidroizolație care îl fac, de asemenea, rezistent la mucegai și dăunători. Va rezista în timp și, are nevoie de efort minim de întreținere din partea ta și va dobândi în timp o frumoasă culoare gri-argintiu.

Bucură-te de vremea frumoasă și de grădina ta în noul anotimp cu mobilierul de grădină realizat din acest material rezistent și prețios. Îți recomandăm noua noastră colecție de mobilier de grădină VESTERHAVET, care include o masă de grădină, o masă de bistro, un scaun de grădină și o bancă de grădină.

Terasă cu o bancă de grădină din tec și scaune lângă o masă pregătită pentru cină

 

Toate piesele de mobilier de grădină din colecția VESTERHAVET au un aspect clasic, dar sunt la fel de potrivite într-o grădină decorată într-un stil romantic, cât și pe un acoperiș urban.

Două decoruri diferite cu mobilier de grădină din tec, una cu scaune pliante și cealaltă cu scaune stivuibile

 

Scaunele de grădină VESTERHAVET au un aspect robust și stabil, în timp ce masa pentru terasă inspiră multă lejeritate.

Un set de bistro cu o măsuță mică și două scaune pliante în colțul unei terase

 

VESTERHAVET este disponibil și sub forma unui mic set de bistro îngrijit, perfect pentru balcon, pentru o terasă mică sau pentru amenajarea unui colț de grădină confortabil.

Mobilierul de grădină din lemn de tec poate fi lăsat în aer liber tot timpul anului?

Mobilierul din tec poate fi lăsat în aer liber tot timpul anului. Proprietățile naturale ale lemnului îi permit să reziste la umezeală, razele ultraviolete și toate condițiile meteorologice. Este necesar să cureți mobilierul de mucegai și murdărie o dată pe an. Dacă dorești să acoperi mobilierul în lunile de iarnă, alege o husă care să îi permită să respire. Când îți vei lăsa mobilierul de grădină din tec în exterior, vei observa că acesta va căpăta o culoare gri-argintiu după aproximativ 9-12 luni.

Lemn certificat FSC

Toate piesele de mobilier de grădină din lemn de la JYSK poartă eticheta FSC (FSC® N001715). Asta înseamnă că lemnul provine dintr-o pădure în care nu se taie mai mult lemn decât pădurea poate reproduce în mod natural. Există reguli stricte pentru utilizarea pesticidelor și a substanțelor chimice, iar muncitorii primesc un salariu decent și condiții de muncă decente.

Citește mai mult despre lemnul certificat FSC.

 

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.