Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Accesorii și decorațiuni pentru casă în nuanțe de bej și culori naturale cu flori și plante artificiale

Noua colecție Nordic Mood: atmosferă liniștitoare prin nuanțe calde și forme organice

Noua colecție Nordic Mood de la JYSK asigură o atmosferă caldă și confortabilă în casa ta, cu forme organice, materiale plăcute la atingere și nuanțe blânde și calme. De la o vază bej în relief, care aduce în atenție decorul clasic al trecutului, până la suporturi de lumânări din lemn de mango certificat FSC® (FSC®N001715), accesoriile pentru casă din această colecție combină atemporalul și rusticul pentru a aduce căldură și relaxare în casa ta punând accent pe detalii elegante. 

Vaza INGBERT este disponibilă în culoarea bej deschis cu mici pete gri închis, iar gâtul in relief îi oferă o notă atemporală. Florile artificiale LAUST sunt disponibile în nuanțe calde de bej, trandafir și mentă, iar împreună cu vaza INGBERT completează atmosfera caldă din casa ta.

Suporturile din lemn pentru lumânări JOHAN au o nuanță caldă și aduc mai multă relaxare în casa ta datorită atmosferei confortabile pe care o creează o casă decorată cu elemente naturale din lemn. Fiecare suport pentru lumânări JOHAN este unic datorită lemnului de mango din care este fabricat.

Vaza INGBERT și suportul pentru lumânări din lemn JOHAN sunt combinația perfectă dacă vrei să creezi mai mult confort și căldură în locuința ta.

O tendință care a cunoscut o creștere a popularității în ultima vreme este decorarea casei pe verticală - asta înseamnă să ridici decorațiunile și alte accesorii de pe podea și să le aduci la înălțime. Piedestalul SIGMUND face parte din acest trend – îl poți folosi ca o platformă elegantă și minimalistă, pe care să așezi ghivece sau vaze, iar suprafața sa interesantă, cu nervuri, este un obiect decorativ în sine. Culoarea bej deschis, este atât calmă, cât și frumos de privit.

Ghiveciul pentru plante RAYMOND se potrivește perfect cu piedestalul SIGMUND și poate fi considerat o prelungire naturală a efectului calmant pe care piedestalul îl are asupra împrejurimilor sale. Adaugă planta artificială ASGAR pentru o notă de verde care nu necesită întreținere.

Vaza SOFUS este un exemplu clasic al modului în care formele organice pot crea detalii frumoase în casa ta. Vaza este deosebit de atrăgătoare atunci când este asortată cu alte materiale naturale, cum ar fi cutia de depozitare FRITLEV. Adaugă florile artificiale RALF în vaza SOFUS pentru a obține o piesă de decor în culori liniștite și calme.

Pernele BERGMYNTE și ENGKLOKKE fac parte din seria accesoriilor pentru casă în culori calme. Ambele perne sunt disponibile cu fundalul bej și dungi în nuanțe discrete de diferite culori. Cu un aspect brut, acestea vor crea o experiență calmă în zonele de relaxare ale casei tale.

Pătura din lână BONDEROSE este disponibilă într-o nuanță bej delicată, iar ciucurii săi îi dau mai multă personalitate. BONDEROSE este perfectă pentru a te ghemui confortabil pe canapea sau pe șezlong. Planta artificială TRISTAN aduce o notă de verde în casa ta, iar în combinație cu ghiveciul SIVERT, ambele aduc o bucată de natură în casa ta.

Produsele din noua colecție Nordic Mood sunt deja disponibile în toate magazinele JYSK și pe JYSK.ro.

Descoperă mai mult

Noua colecție Nordic Mood: un decor scandinav cu note calme și elegante

Noua colecție Nordic Mood: un decor scandinav cu note calme și elegante

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră