Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Noutăți: Decorațiuni pentru o casă pregătită pentru primăvară

Noutăți: Decorațiuni pentru o casă pregătită pentru primăvară

Tina Niemann, Category Buyer-ul nostru pentru departamentul de decorațiuni interioare, știe să facă orice locuință mai confortabilă și mai primitoare. Secretul stă în micile decorațiuni pe care le așază la ferestre, pe rafturi sau pe măsuța de cafea.

De două ori pe an, o întrebăm pe Tina Nymann, Buyer-ul nostru pentru decorațiuni interioare pentru casă, care sunt decorațiunile ei preferate dintre cele nou intrate în sortimentul JYSK: „Vreau să evidențiez noua noastră veselă cu care potți să decorezi o masă frumoasă. De asemenea, în acest sezon, avem nevoie de puțină căldură și culoare în casele noastre, așa că am ales două articole care vor aduce exact aceste elemente în casa ta.” începe Tina.

Vază de podea BJERKE

Vază din răchită, sculptură din lemn și suport pentru lumânări așezate pe o masă

 

„Să începem cu BJERKE”, sugerează Tina și continuă să descrie vaza în detaliu. „Deja de ceva timp, am văzut că există tendința de a aduce elemente ale naturii în decorul interior și această tendință nu a ajuns la final. Având aspectul unul obiect lucrat manual, BJERKE este un exemplu frumos care continuă această tendință.”

BJERKE este o vază din răchită realizată din zambile de apă. Nu are un înveliș de plastic în interior, așa că nu o veți putea umple cu apă. Folosește-o cu flori uscate sau artificiale așa cum sunt RAGNER sau AGNER. BJERKE se potrivește extrem de bine cu sculptura ESKE și cu suportul pentru lumânări FRILEV.

Având 41 cm înălțime, vaza este perfectă pentru a fi așezată pe podea împreună cu câteva flori artificiale – sau ca o piesă decorativă de sine stătătoare. De asemenea, înălțimea o face ideală pentru a fi plasată pe masă pentru hol o sau pe o comodă TV.

Descoperă și noile textile pentru casă

Veselă FERDUS și boluri decorative SIMON

Vesela din portelan in nuante de crem si verde

 

„În acest sezon am ales câteva piese frumoase pe care le adăugăm în sortimentul nostru de veselă”, spune Tina despre cele două obiecte alese de ea. „Gama FERDUS are disponibile două dimensiuni de farfurii și, totodată, vom introduce și un bol cu același design. Astfel, poți aranja o masă frumoasă folosind doar veselă din gama FERDUS pentru o cină cu trei feluri de mâncare. De asemenea, trebuie să atrag atenția și asupra bolurilor SIMON cu modelul lor unic în formă de floare – foarte prezent în tendințe și foarte decorativ.”

Farfuriile si bolul din portelan FERDUS sunt de culoare crem și au marginea de inspirație rustică, într-o nuanță de maro. Designul este elegant și inspirat din anii '70. Poți combina vesela FERDUS cu bolurile SIMON care sunt disponibile în două dimensiuni.

Bolul în dimensiune mică are nuanța un verde intens, iar cel în dimensiune mare are nuanța nisipului.

Poți folosi bolurile SIMON cu scop de veselă, însă le poți folosi și în diferite spații din casă cu scop decorativ sau de depozitare pentru bijuterii, accesorii de păr, chei. Sau pur și simplu așază SIMON ca element decorativ pe o masă, pe un raft sau pe o comodă.

FLORI ARTIFICIALE AGNER, RAGNAR și SJUR

Vază cu flori artificiale și o sculptură pe masă

 

„Noile noastre flori artificiale AGNER, RAGNAR și SJUR merită să fie de asemenea menționate”, spune Tina despre favoritele ei. „Iluminează-ți casa în noul sezon cu o pată de culoare. Fiecare dintre cele trei flori artificiale are câte o nuanță diferită: AGNER are nuanța roz pal, o poți găsi pe SJUR într-un roz vibrant și pe RAGNAR într-un visiniu intens. Florile vor arăta bine dacă le vei pune singure într-o vază, dar și dacă le vei asorta în mici buchete. Rozul stins de pe vaza KASPER o face să se potrivească perfect atât cu AGNER, cât și cu SJUR.”

Deși au un aspect asemănător cu cel al florilor uscate, AGNER și RAGNAR sunt flori artificiale, așa că le poți reîmprospăta rapid cu dușul atunci când vei dori să clătești praful care s-a depus între timp. AGNER are 90 cm înălțime și RAGNAR are 45 cm înălțime, dar le poți îndoi cu ușurință codița, astfel încât să încapă și în vaze mai mici.

Vază mică cu floare artificială orhidee și sculptură a unui corp feminin

 

RAGNAR are o forma delicată a unei orhidee și un aspect foarte modern și elegant. Culoarea visinie va oferi căldură decorului casei tale și poate fi asortată cu toate tipurile de vaze din sotimentul nostru.

Vezi și trei corpuri de iluminat care îți vor înfrumuseța casa.

 

Descoperă mai mult

Ghid: Cum să-ți alegi oglinda potrivită pentru locuința ta

Descoperă plantele și brazii artificiali pentru un Crăciun autentic

Idei simple și accesibile pentru o masă de Crăciun care să impresioneze

9 sfaturi pentru iluminatul de Crăciun în aer liber

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.