Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Pat continental cu cadru, saltea și topper pentru saltele într-un dormitor ușor

Patul recomandat de category buyer-ul nostru, Jakob

Jakob Leth, colegul nostru din Danemarca, lucrează cu sortimentul de saltele de la JYSK de 14 ani, așa că atunci când vine vorba de caracteristicile care fac un pat confortabil, nu sunt mulți oameni care să știe mai multe decât el. De aceea, Jakob este convins că un somn bun și o dietă sănătoasă sunt la fel de importante pentru obținerea bunăstării: „Starea de bine începe în patul tău și există mai mulți factori care îți influențează calitatea somnului. Desigur, salteaua potrivită este importantă, dar la fel și temperatura pe care o ai dormitor. Păstrează-ți dormitorul curat și ordonat, răsfață-te cu cearșafuri moi și o lenjerie de pat frumoasă și te vei simți mai bine în fiecare zi. "

Care este cel mai bun pat?

Cu toții suntem curioși să aflăm în ce tip de pat doarme Jakob.

„Am acasă un pat continental”, răspunde Jakob și explică mai departe: „Tipul ăsta de pat îmi place foarte mult pentru că imi oferă un grad ridicat de confort, dar și un aspect frumos în dormitor. L-aș recomanda oricând. În special modelul de pat continental GOLD C50 care are în plus un spațiu pentru depozitare la baza patului. "

Continental bed with a compartment at the bed base for extra duvets and pillows

 

Să îți păstrezi dormitorul frumos și ordonat este simplu dacă preferi să dormi într-un pat continental GOLD C50. Jakob evidențiază și care sunt avantajele acestui pat: „Dacă locuiești într-un apartament, sunt sigur că vei aprecia spațiul suplimentar pentru depozitare în care poți păstra plăpumi și perne pentru invitații care rămân la tine peste noapte sau hainele groase de iarnă pe toată perioada verii.”

Citește mai multe despre paturile continentale: un pat complet cu design minimalist și luxos

Saltea moale sau fermă? 

„Acest pat continental are o saltea fermă, pe care aș recomanda-o oricând în locul unei saltele care își pierde repede fermitatea și în care vei ajunge să scufunzi într-o mică adâncitură. Cu toate acestea, nu există „o dimensiune potrivită tuturor” când vine vorba de paturi. Totul se rezumă la preferințele tale personale ”, subliniază Jakob.

Dacă îți place să citești sau să te uiți la televizor în pat, adaugă și o tăblie de pat GOLD H20. Îți va proteja peretele și vei avea un strat confortabil pe care să îți sprijini spatele. Nu în ultimul rând, va crea un aspect unitar pentru dormitorul tău.

„Uneori, micile detalii contează: dacă ai ocazia, renunță la uscătorul de rufe și agață lenjeria de pat în aer liber. Astfel, te poți bucura de mirosul proaspăt pe care o va avea lenjeria ta și de senzația plăcută la atingere.

Patul continental GOLD C50 te ajută și să faci ordine în cameră, astfel încât dormitorul să arate îngrijit și primitor. În felul acesta poți merge să te odihnești liniștit”, spune Jakob cu un zâmbet.

Patul continental PLUS C40

Continental bed with a compartment at the bed base for extra duvets and pillows

 

O alternativă la patul continental GOLD C50, este patul continental PLUS C40. Principalele diferențe sunt fermitatea saltelei și diferența de preț. „Acest pat are o saltea puțin mai moale și este mai accesibil ca preț. De asemenea, îți oferă spațiu de depozitare sub pat, dar compartimentul este puțin mai mic. " explică Jakob. Cu acest model de pat continental vei avea și posibilitatea să creezi un aspect unitar dacă adaugi o tăblie de pat PLUS H50. 

 „Avem multă încredere în produsele noastre, de aceea le oferim clienților noștri o garanție de 15 ani la toate paturile continentale etichetate PLUS și 25 de ani la toate paturile continentale etichetate GOLD. Saltelele noastre GOLD beneficiază de o perioadă de probă de 100 de nopți. Dacă nu sunteți 100% mulțumit de aceasta, vă vom schimba întotdeauna salteaua, spune Jakob cu referire la politica de returnare a saltelelor GOLD la JYSK.

Descoperă mai mult

Ghid pentru dormitor

Ghid pentru dormitor

Ghid pentru îngrijirea și curățarea saltelei

Ghid pentru îngrijirea și curățarea saltelei

Ghid pentru alegerea cearșafului

Ghid pentru alegerea cearșafului

Care este mărimea potrivită pentru lenjeria de pat

Care este mărimea potrivită pentru lenjeria de pat