Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Un dormitor decorat în trei moduri diferite

Trezește-te în dormitorul tău proaspăt redecorat

Știi cât de ușor este să-ți reîmprospătezi dormitorul cu câteva piese de mobilier, textile și obiecte decorative care sunt și prietenoase cu bugetul tău? Îți prezentăm trei stiluri diferite în care îți poți decora dormitorul. Fiecare dormitor obține astfel propria sa atmosfera. Care este preferatul tău?

Concentrează-te pe tendințele acestui an și alege articole practice care au în același timp și un scop decorativ: așa cum sunt covoarele, pernele, noptierele și lenjeria de pat, lămpile sau ramele. Cu aceste obiecte decorative îți vei putea schimba stilul dormitorului și te vei trezi cu energie nouă în fiecare dimineață.

Trezește-te într-o atmosferă de liniște

Un dormitor ar trebui să fie un spațiu de relaxare. Prin urmare, petrece ceva timp decorându-ți dormitorul într-un mod care să te facă să te trezești într-o atmosferă de liniște.

A bedroom styled with striped bedlinen, yellow bed throw and green cushions


Vrei ca dormitorul tău să fie locul ideal pentru relaxare? Atunci decorează-ți dormitorul în culori neutre combinate cu tonuri inspirate din frumusețea naturală: piersică, smochini, vinete și câmpuri sălbatice cu flori neatinse.

Bedside table, table lamp and shelf with sculpture and other decorative items

 

Invită natura în interior cu tonurile naturale și elementele decorative luate chiar de pe plajă sau de pe câmp, cum ar fi scoicile și plantele sau florile colorate. În vremuri imprevizibile, vrem să ne refugiem într-o atmosferă de calm și liniște și asta este ceea ce ne oferă acest stil folosit în dormitor.

Striped bedlinen with striped decorative cushions and green pillows
Pernă MARSFIOL 45x45
MARSFIOLPernă MARSFIOL 45x45
2 buc. la 119 Lei
79,99 Lei /buc

Trezește-te într-o atmosferă de echilibru

Cu toții încercăm să avem o viață mai echilibrată. Fie că este la serviciu sau acasă. Decorează-ți dormitorul astfel încât să păstreze echilibrul perfect între funcționalitate și elementele decorative care au o durată lungă de viață.

Bedroom with white and black bedlinen and black bedside table

 

Ideea centrală a acestui stil decorativ este că de-a lungul timpului vei găsi în continuare unghiuri, suprafețe și utilizări noi ale pieselor de mobilier și elementelor decorative cu o durabilitate foarte mare.

Bedroom with white and black bed linen and black and with decorative cushions

 

Vei găsi mai multă inspirație pentru schema cromatică a acestui stil în plajele scandinave și dunele de nisip cu tonuri deschise și naturale.

 

Combinațiile cromatice pot fi nesfârșite deoarece culorile de bază sunt amestecate cu accente cromatice mai tari care condimentează atmosfera. Piesele mici de mobilier pot fi mutate cu ușurință prin casă dacă vrei să schimbi atmosfera.

Trezește-te într-o atmosferă de veselie

Bedroom with blue floral bed linen and decorative cushions in blue and rose colours

 

Poate că îți dorești să începi sau să-ți închei ziua cu într-o atmosferă veselă, plină de culoare. Acest stil de decorare a dormitorului combină într-un mod jucăuș creativitatea și relaxarea.

 

Alege o schemă cromatică de inspirație nordică, cum ar fi roșul și pastelurile blânde și combină-le cu nuanțe de verde și albastru. Combinația de culori va aduce atmosfera unei veri scandinave în dormitorul tău.


 

Descoperă mai mult

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

3 lenjerii de pat noi cu aspect lejer, ideale pentru vară

3 lenjerii de pat noi cu aspect lejer, ideale pentru vară