Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Anker - oferă locuințe pentru studenți stilate și accesibile

Arătându-le studenților noua lor casă

Atunci când Anker student housing a contactat pentru prima dată JYSK, a fost din dorința de a primi mobilier și decorațiuni pentru a evidenția potențialul camerelor în scopuri de publicitate online.

Ca o companie de design și mobilier, înțelegem, desigur, beneficiile de a arăta posibilitățile în orice tip de spațiu de locuit. Mai ales pentru studenți, care poate nu au locuit cu nimeni altcineva în afara părinților lor, este important să oferi o privire asupra modului în care ar putea arăta viața în locuință.

"În loc să arătăm doar camere goale, am vrut să facem fotografii cu apartamente complet mobilate și decorate, astfel încât să arate foarte atractive pe Facebook, Instagram, finn.no, hybel.no și pe propriul nostru site," spune Karoline Lundkvam, Manager de Piață la Anker student housing în Oslo.

Design modern și prețuri competitive

Mobilarea și decorarea apartamentelor orientate către un segment demografic mai tânăr pot reprezenta o provocare unică. Stilul personal nu a fost niciodată atât de individual ca în prezent.

Prin urmare, cea mai bună opțiune este să optați pentru un design curat și modern, care în același timp evidențiază proprietățile spațiului, făcând în același timp loc pentru interpretarea personală a fiecărei persoane.

Pentru aceasta, celebrul nostru design scandinav este alegerea perfectă - care, împreună cu prețurile noastre accesibile, a făcut ca Anker student housing să contacteze JYSK pentru a cere ajutor pentru acest proiect.
 

Obține ajutorul de care ai nevoie

În JYSK B2B, ne mândrim că putem aborda proiecte de diferite varietăți, iar obiectivul nostru este întotdeauna să lăsăm clienții noștri fericiți și satisfăcuți.

"Am fost atât de fericiți și mulțumiți de fiecare etapă a acestui proces", spune Karoline Lundkvam. "Începând de la prima întâlnire cu managerul de magazin și reprezentanții B2B, până la ghidarea pe care am primit-o în ceea ce privește alegerea mobilierului și a elementelor de stil."

Ai un proiect similar sau doar ești curios să afli mai multe? Nu ezita să ne contactezi sau să arunci o privire la unele dintre celelalte cazuri ale clienților noștri.


Ciprian Fratila - B2B Manager

Ne propunem să facem experiența ta cu JYSK B2B cat mai placută și fără întreruperi, pe cat posibil. Prin urmare, dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești doar o discuție despre următorul tău proiect, suntem aici pentru a te ajuta!

Nu ezita să ne contactezi prin unul dintre canalele de mai jos. Așteptăm să auzim de tine.

Număr de telefon: +40 31 631 00 52

E-mail: b2b-ro@JYSK.com

Contactează-ne