JYSK redeschide magazinul din Bacău după un nou concept

27.06.2022

Pe 16 mai, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic redeschide magazinul din Centrul Comercial Hello Shopping Park într-un nou spațiu. Magazinul JYSK Bacău din Calea Republicii nr. 181 va fi deschis după noul concept, Store 3.0, într-un spațiu cu aproximativ 20% mai mare. Noul magazin va avea un spațiu total de 1200 mp. 

“Începând de joi, 16 mai, JYSK Bacău se mută într-un spațiu mai mare, amenajat după un concept nou, modern și primitor. Ne bucurăm că am găsit disponibil un spațiu mai mare în același centru comercial. Clienții ne voi găsi în continuare cu ușurință, iar odată ajunși în magazin vor avea o experiență de cumpărături mai plăcută. Noul concept al magazinului, Store 3.0., are un design mai apropiat de cel al unei locuințe – podelele sunt din lemn, luminile sunt mai calde, iar din loc în loc sunt amenajate colțuri de sufragerie, de dormitor sau de grădină, astfel încât clienții să se poată inspira mai ușor pentru casele lor”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Redeschiderea magazinului JYSK Bacău va avea loc pe 16 mai, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați la evenimentul de redeschidere. Clienții vor avea parte de o mulțime de surprize, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. De asemenea, în săptămâna deschiderii, în magazinul JYSK Constanța Tom vor exista oferte speciale, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier, textile pentru casă și mobilier de grădină.

“La 5 ani de la inaugurarea magazinului a venit momentul să ne mutăm într-un spațiu mai mare, în care putem arăta clienților mai multe produse din sortimentul nostru. Îi așteptăm pe clienți la evenimentul de deschidere cu oferte speciale de redeschidere, cu prețuri foarte bune la produse pentru grădină, produse destinate somnului, mobilier și decorațiuni pentru casă”, a declarat Raluca Maria Tăruș, Director de magazin JYSK Constanța 2.   

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Bacau . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.